Afleveringen Undercover 2 vanaf nu eerder te zien op Netflix

Undercover seizoen twee is eindelijk begonnen op Netflix. Dat zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn. Helaas is het nog niet mogelijk om de populaire serie te bingewatchen. De streamingdienst heeft ervoor gekozen om iedere week een nieuwe aflevering online te zetten. Gelukkig heeft Netflix wel besloten om de uploadtijd iets naar voren te halen.

Bij de eerste twee afleveringen van Undercover seizoen twee was het zo dat je tot zondagavond 21:45 moest wachten. Als je maandagochtend vroeg op moet, is dat wat aan de late kant. Een aflevering duurt namelijk toch al snel drie kwartier of langer en dat betekent dat je niet voor half elf in bed ligt. Voor sommigen is dat geen probleem, maar er zijn genoeg mensen die er toch liever wat eerder in liggen.

Undercover voortaan eerder op Netflix

Voor die mensen heeft Netflix goed nieuws. De streamingdienst heeft namelijk besloten om de uploadtijd iets naar voren te halen. Alle afleveringen die nog gaan komen, zullen voortaan al om 20:55 voor je klaar staan. Dat is dus 50 minuten eerder dan de oorspronkelijke uploadtijd. Zo kun je voortaan dus de nieuwste aflevering zien en toch nog op tijd naar bed.

Is dit nog niet vroeg genoeg, maar wil je ook niet wachten tot de volgende dag om te kijken? Dan is er nog een laatste optie en dat is kijken op de Belgische televisie. Undercover seizoen twee wordt momenteel namelijk ook uitgezonden op de Belgische zender Eén. Deze zender kunnen wij ook in Nederland gewoon ontvangen. Hier begint de nieuwe afleveringen van Undercover iedere zondag om 20:40. Toch weer een kwartier eerder dan op Netflix.

Ferry krijgt eigen film

Geniet je enorm van Undercover? Dan hebben we goed nieuws voor je. Netflix werkt momenteel namelijk aan een spin-off. Deze speelt zich af voor Undercover en draait volledig om niemand minder dan Ferry. Onlangs verschenen de eerste beelden van deze nieuwe film en wat vooral opvalt is het kapsel van Frank Lammers (de acteur die Ferry speelt).

Lees ook: Elise Schaap met topless shoot in Esquire

Reageer op artikel:
Afleveringen Undercover 2 vanaf nu eerder te zien op Netflix
Sluiten