Netflix bevestigt geweldig nieuws voor fans The Umbrella Academy

Na de cliff-hanger aan het einde van seizoen twee stelt Netflix fans van The Umbrella Academy gerust: er komt een derde seizoen aan!

De streamingdienst maakte dat geweldige nieuws bekend met een tweet. De superheldenserie van Jeremy Slater en Steve Blackman heeft officieel het groene licht gekregen. Iets wat met het aantal cancellations de afgelopen tijd helaas anno 2020 niet meer een gegeven is. Ook niet bij populaire series.

The Umbrella Academy scoort

Na de release van seizoen twee leek de Netflix Original populairder dan ooit. De op de comics van My Chemical Romance-frontman gebaseerde show wist eind juli meteen te scoren. Al hielp het dat er door de pandemie weinig andere grote series te zien waren.

Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, en Justin H. Min spelen de geadopteerde kinderen van Reginald Hargreeves, ook wel bekend als de Umbrella Academy.

Superkrachten

Ze zijn stuk voor stuk geboren met verschillende superkrachten. Samen doen ze er alles aan om de wereld te redden, maar niet op een Marvel-achtige zoetsappige manier. Gerard Way besteed even veel tijd aan de trauma’s die de kinderen te verwerken hebben.

Combineer dat met zijn unieke humor en de fantastische designs en je hebt een superheldenserie die met gemak op weet te vallen tussen alle Marvel-kopieën die links en rechts voorbij komen.

Meer nieuws vanuit Netflix?

Over een eventuele releasedatum van seizoen drie is helaas nog niks bekend. De kans dat Netflix die snel bekend gaat maken is zeker gezien de huidige pandemie klein: de productie van bijvoorbeeld The Witcher seizoen twee werd afgelopen week weer stilgelegd vanwege positief geteste crew- en/of -castleden.

Daardoor is de boodschap vaak helaas even vaag als begrijpelijk: dergelijke series zijn af als ze af zijn. Benieuwd naar The Umbrella Academy? De eerste twee seizoenen kun je nu op Netflix streamen. Check hieronder de trailer voor het eerste seizoen:

Reageer op artikel:
Netflix bevestigt geweldig nieuws voor fans The Umbrella Academy
Sluiten