Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 28 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Netflix trailer: David Chang is terug met Ugly Delicious seizoen 2

Ben je nu al klaar met de derde lading Chef Show afleveringen? Dan kun je vanaf 6 maart gewoon verder met Ugly Delicious, de Netflix show van topchef David Chang. De streamingdienst heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen.

David Chang kwam ook al even voorbij in de tweede lading aan afleveringen van Chef Show, de kookshow van Iron Man-regisseur Jon Favreau en topkok Roy Choi. In zijn eigen show, Ugly Delicious, gaat Chang op zoek naar ‘s werelds lekkerste eten.

Ugly Delicious seizoen 2

Dat eten hoeft niet Instagram-waardig te zijn, vandaar dan ook de titel van de serie. Zolang het maar overheerlijk is. Van Chinese gebakken rijst tot fantastische taco’s: David Chang is vooral op zoek naar meesterlijk bereid comfort food.

In elke aflevering gaat hij met een andere beroemdheid op zoek naar hun favoriete eten. Ook voor seizoen 2 is het lijstje weer indrukwekkend: Nick Kroll, Aziz Ansari, Danny McBride, Padma Lakshmi, Helen Rosner, Chris Ying en Bill Simmons komen voorbij.

Naast afleveringen die specifieke maaltijden en keukens verkennen, gaat David Chang dit seizoen een stap verder. Hij doet met zijn gasten niet alleen meer landen aan, maar laat ook zien hoe voedsel communities samenbrengt, hoe gerechten vooroordelen kunnen doorbreken en wat zijn eigen aanstaande vaderschap voor hem betekent.

6 maart op Netflix

Oftewel, een hoop liefde voor eten en persoonlijke verhalen. Lekker optimistisch, en altijd in glorieus 4K in beeld gebracht. Als je na het kijken van een aflevering van Ugly Delicious geen honger hebt, dan doe je iets verkeerd.

Hopelijk weet seizoen 2 hetzelfde niveau aan te tikken als het eerste seizoen, dat in 2018 uitkwam. Op naar 6 maart! Ondertussen Chef Show nog niet gezien? Lees dan hier waarom die kookshow een must-watch is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Netflix trailer: David Chang is terug met Ugly Delicious seizoen 2
Sluiten