Netflix deelt trucje om makkelijker geprezen films en series te vinden

Netflix Latin America heeft een handig trucje gedeeld om meer geprezen films en series te vinden op Netflix. Geen hogere wiskunde, maar wel handig

Uiteraard is Netflix een hele uitkomst. Als je eindelijk thuis bent na een lange werkdag wil niets liever dan even lekker kunnen relaxen. Netflix & Chill, inderdaad. Wat is er dan lekkerder dan gewoon niks doen, afstandsbediening in de hand en je favoriete film op serie bekijken. Er is immers genoeg om uit te kiezen. Maar er is ook genoeg niet te vinden. De grote hoeveelheid kan intimiderend werken, want hoe vind je nou films die genomineerd zijn voor awards op de grote filmfestivals. Hoe vind je een overzicht aan films die een Oscar of Emmy Award hebben gewonnen?

Ben je een beetje kieskeurig als het op het uitkiezen van de juiste film aankomt, dan kan het een hele crime zijn om het hele selectieproces van Netflix te doorlopen. De slimme Netflix liefhebber heeft daar uiteraard een oplossing voor in de vorm een handige hack, al is hack een groot woord. Met dit trucje versnel je het selectieproces en kom je eerder terecht bij geprezen films en series.

Netflix-trucje: zoeken naar geprezen films en series

De tip werd wereldkundig gemaakt via het Netflix Latin America’s Twitter-account. “Als je in de zoekmachine zoekt naar: ‘Cannes’, ‘Sundance’ of ‘Oscar’, zul je bekroonde films en serie als resultaat terugzien”, aldus de Zuid-Amerikaanse tak van de streamingdienst. Waar wij aan toevoegen dat ‘Emmy’ ook werkt met dit trucje.

Netflix Latinoamérica on Twitter

Si en el buscador de Netflix escribes: Cannes, Sundance u Oscar, encontrarás filmes y series premiadas.👌🧐 *Levanta el meñique*

Filmliefhebbers kunnen dan kiezen uit een groep geprezen en bekroonde films en series in plaats van het doorzoeken van alle films op inhoud en omschrijving. Op die manier bespaar je jezelf een zee aan tijd en kijk je vervolgens sneller een film het goed doet bij jury’s en het grote publiek.

Meer Netflix hacks en tips

Er zijn nog veel meer hacks, tips en trucjes om jouw Netflix & Chill momentjes nog aangenamer te maken. Deze verzameling aan ‘hacks’ helpt je daarbij een eindje op weg.

Reageer op artikel:
Netflix deelt trucje om makkelijker geprezen films en series te vinden
Sluiten