Netflix dropt kneiterharde trailer van The Punisher seizoen 2

Liefhebbers van de Marvel series op Netflix hebben het de laatste tijd niet gemakkelijk gehad. De ene na de andere superheldenserie werd in 2018 gecanceld en zelfs voor Daredevil viel het doek. Gelukkig begint het nieuwe jaar wel goed voor de fans, want later deze maand verschijnt het tweede seizoen van The Punisher op Netflix. Inmiddels is de eerste echte trailer voor het nieuwe seizoen hier en die is echt kneiterhard.

Bij Marvel denk je meteen aan superhelden, maar The Punisher is een beetje een buitenbeentje. Hoofdpersonage Frank Castle heeft namelijk geen superkrachten. Hij is gewoon een keiharde gast die zijn problemen het liefste oplost door deze kapot te trappen. Effectief, maar heel gezond is het niet. De door Jon Bernthal gespeelde Frank kampt dan ook met een flinke depressie. Dat was in het eerste seizoen al zo en ook in het vervolg is zijn leven niet bepaald een pretje.

Tweede seizoen belooft heel veel keiharde actie

In het nieuwe seizoen probeert Frank Castle zijn alter ego The Punisher wel achter zich te laten, maar hij is een soort magneet die problemen aantrekt. Ditmaal wordt hij in verband gebracht met de moordpoging op een jong meisje. Hierdoor komt hij opnieuw in een lastige situatie. Om het allemaal nog erger te maken, komt zijn grote vijand uit het eerste seizoen ook nog eens om de hoek kijken. Genoeg aanleiding voor heel veel keiharde actie dus.

Nou, dat zit wel goed als we op de trailer afgaan. De bijna tweeëneenhalve minuut durende video zit tot de nok toe vol met brute knokpartijen en een flinke bak bloed. Deze orgie aan geweld wordt begeleid door het nummer Would van Alice in Chains wat het geheel nog intenser maakt. Heerlijk!

Marvel’s The Punisher: Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix

Back on the job. Back in the fight. Season 2 of Marvel’s The Punisher debuts exclusively on Netflix January 18. Watch Marvel’s The Punisher on Netflix: https://www.netflix.com/title/80117498 #Netflix #MarvelsThePunisher #JonBernthal SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

The Punisher op Netflix

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op het tweede seizoen van The Punisher. Frank Castle knalt namelijk al op 18 januari Netflix binnen. Mocht je nog iets zoeken om in de aankomende week te kijken? Klik dan hier voor alle series en films die deze week zijn verschenen.

WANT

Reageer op artikel:
Netflix dropt kneiterharde trailer van The Punisher seizoen 2
Sluiten