Noah Korevaar
Noah Korevaar Netflix 28 okt 2019
Leestijd: 3 minuten

Deze 5 topfilms belanden komende week op Netflix!

Netflix heeft in november weer een indrukwekkende lijst aan nieuwe films voor je klaar staan. We kijken alvast een weekje vooruit en kiezen vijf topfilms uit die de komende dagen op de streamingdienst te vinden zijn.

The Bucket List – 31 oktober

Tijd voor een hartverwarmende film voor het najaar, met niemand minder dan Jack Nicholson en Morgan Freeman. Ze spelen respectievelijk miljonair Edward Cole en Carter Chambers, een ‘gewone’ arbeider. Ze ontmoeten elkaar op de kankerafdeling in een ziekenhuis. Ze hebben allebei niet lang meer te leven, en al snel komen ze allebei met een zogenaamde bucket list op de proppen. Oftewel, dingen die ze nog willen doen voor ze dood gaan. Ze besluiten om uit het ziekenhuis te ontsnappen en het resulterende lijstje af te werken.

The Bucket List – Official® Trailer [HD]

Release Date: December 25, 2007 (NY, LA, TOR; expands: Jan. 11, 2008) Corporate billionaire Edward Cole (Jack Nicholson) and working class mechanic Carter Chambers (Morgan Freeman) are worlds apart.

2001: A Space Odyssey – 1 November

Oké, je moet even door het jaartal heenkijken waarin deze film is gemaakt: 1968. Juist met die context in het achterhoofd is 2001: A Space Odyssey des te indrukwekkender. Deze iconische science-fiction film gaat over Commandant Bowman en Astronaut Poole, die samen met supercomputer HAL-9000 naar de maan vertrekken. Verder willen we niks verklappen. Dit is namelijk een episch verhaal dat je gewoon moet beleven. Stanley Kubrick heeft hier een pareltje neergezet waar zelfs anno 2019 veel science-fiction films en series wat van kunnen leren.

2001: A Space Odyssey – Original Theatrical Trailer

With 2001: A Space Odyssey, director Stanley Kubrick redefined the limits of filmmaking in this classic science fiction masterpiece; a contemplation on the nature of humanity.

The King – 1 November

Timothée Chamalet is na Call Me By Your Name hét grote nieuwe talent in Hollywood. Binnenkort mag hij zich tegenover Robert Pattinson ook gaan bewijzen in streamingland, met The King. Dat is een nieuwe Netflix Original film. Hal, een eigenwijze prins, bestijgt begin 15e eeuw de troon nadat zijn vader te overlijden komt. De context is echter allesbehalve gunstig: zijn land bereidt zich voor op een oorlog met Frank, maar ook binnen het hof barst het van de samenzweringen en andere onheil.

The King – Timothée Chalamet, Robert Pattinson | Laatste trailer | Netflix-film

Ben je klaar voor wat er in het verschiet ligt? Kijk The King, alleen op Netflix. Hal (Timothée Chalamet), een eigenzinnige prins en de onwillige erfgenaam van de Engelse troon, heeft het leven aan het hof de rug toegekeerd en leeft onder het gewone volk.

Resident Evil: Retribution – 1 November

Pak de popcorn er maar vast bij, want het is tijd voor hersenloos vermaak. De Resident Evil films zijn nooit Oscar-materiaal geweest, maar vermakelijk zijn ze zeker. Het dodelijke T-virus van de kwaadaardige Umbrella Corporation transformeert wereldwijd miljoenen burgers tot zombies. Alice, gespeeld door Milla Jovovich, reist de hele wereld over om zich een weg door de horde aan vleesetende monsters te vechten en voor eens en voor altijd de aarde te redden. Oftewel, eindeloze actie!

RESIDENT EVIL: RETRIBUTION (3D) – Official Trailer – In Theaters 9/14

Release Date: 14 September 2012 (United States) The Umbrella Corporation’s deadly T-virus is spreading across the globe, transforming ordinary people into legions of undead. Headed for extinction, the human race has just one hope: Alice (Milla Jovovich). She’s on a mission, fighting her way through cities and across continents, all inside Umbrella’s prime research facility.

You Were Never Really Here – 5 November

Als je Joaquin Phoenix in Joker al angstaanjagend goed vond, dan raden we je aan You Were Never Really here aan te zetten. Deze film duurt met zijn 89 minuten korter dan vrijwel elke blockbuster, maar weet in die korte tijdspanne een diepe indruk achter te laten. Phoenix speelt een gewielde oorlogsveteraan die ij zijn moeder woont. Hij heeft een duister verleden, een achtergrond die al snel naar voren komt nadat hij de opdracht krijgt een ontvoerd dochtertje van een politicus op te sporen. Alles gaat mis, en al snel krijgt hij een lawine van geweld, corruptie en intrige over zich heen. Alles wat hij wil is pure wraak.

You Were Never Really Here NL

Director: Lynne Ramsay (‘We Need To Talk About Kevin’) Writer: Jonathan Ames (novel), Lynne Ramsay (screenplay) Cast: Joaquin Phoenix, Alessandro Nivola, Joe is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze 5 topfilms belanden komende week op Netflix!
Sluiten