Tip van redactie #26: onze favoriete Netflix series en films om te bingen

Mark: How I Met Your Mother (IMDb: 8.3)

208 afleveringen, 9 seizoen
(4/5 sterren)

In de Netflix aanrader gooien we geregeld nieuwe films en series, maar een ‘ouwe gouwe’ is ook altijd welkom. Deze komt dit keer in de vorm van het hilarische How I Met Your Mother, wat mij uren en uren aan het lachen heeft gekregen.

In de serie volgen we het verhaal van Ted Mosby die aan zijn kinderen het verhaal verteld over hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Dit doet hij negen seizoenen lang waarin we kennis maken met alles wat de beste man gedaan heeft in zijn jonge jaren. Dingen die hij samen met zijn vrienden Barney, Robin, Marshall en Lily deed.

Van hilarische avonden met veel alcohol tot aan afgrijselijke vriendinnetjes: alles komt voorbij. Het schijnt licht op het leven van een simpele man in New York City die hopeloos opzoek is naar de liefde van zijn leven. Het mooiste van alles? het is nog verdomd herkenbaar ook.

How I Met Your Mother gaat over een heerlijke vriendengroep met verschillende karakters waarmee jij jezelf en je vrienden kunt associëren. Het laat je lachen, het laat je huilen en weet je ontzettend lekker te vermaken. Daarnaast kijken de afleveringen, met een duur van 20 tot 25 minuten, ontzettend lekker weg.

Fans van Friends gaan HIMYM zonder twijfel geweldig vinden en moeten deze serie dan ook echt gaan checken.

Barney Stinson – Best Moments ALL Seasons

Uploaded by Oscar Stinson on 2018-07-04.

Reageer op artikel:
Tip van redactie #26: onze favoriete Netflix series en films om te bingen
Sluiten