Tip van redactie #24: onze favoriete Netflix series en films om te bingen

Thomas: Brooklyn Nine-Nine seizoen 5 (IMDb: 8.4)

102 afleveringen, 5 seizoenen
(4/5 sterren)

Het vijfde seizoen van Brooklyn Nine-Nine staat alweer een tijdje op Netflix en inmiddels heb ik alle afleveringen er doorheen gebinged. Net als bij de voorgaande seizoenen ging dat weer zonder enige moeite en baalde ik ervan dat het alweer afgelopen was. Er is namelijk geen enkele serie die zo snel en lekker wegkijkt als Brooklyn Nine-Nine.

Ook het vijfde seizoen vloog voorbij en dat is vooral omdat ze niks veranderd hebben. De karakters ontwikkelen zich wel, maar hun krachten en gebreken blijven hetzelfde. Hierdoor blijft de balans die de serie zo sterk maakt aanwezig. Ieder karakter is uniek en totaal verschillende. Daardoor blijven er iedere keer weer compleet absurde situaties ontstaan, maar aan het einde van de dag maken ze elkaar toch weer sterker.

Seizoen vijf doet wat de voorgaande seizoenen al deden, maar dan weer niet iets beter. Je raakt steeds meer betrokken in hun levens waardoor je de humor nog meer gaat waarderen. Tel daarbovenop dat Brooklyn Nine-Nine actuele en moeilijke onderwerpen niet uit de weg gaat en je hebt één van de beste komedieseries van dit moment. Absoluut een aanrader.

Brooklyn Nine-Nine – Jake Makes the Criminals Sing (Episode Highlight)

Jake makes the guys in the criminal lineup sing so they can be easily identified. ” Subscribe for More: http://bit.ly/NBCBrooklyn99 ” Brooklyn Nine-Nine Premieres Thursday, January 10 9/8c on NBC!

Reageer op artikel:
Tip van redactie #24: onze favoriete Netflix series en films om te bingen
Sluiten