Tip van redactie #22: onze favoriete Netflix series en films om te bingen

Onze favorieten op Netflix

Dag in dag uit houden we voor jullie het laatste Netflix nieuws in de gaten. Wat is er nieuw? Welke films gaan er verdwijnen en welke populaire series moet je gezien hebben? Handig natuurlijk, maar waar kijken de mannen op de redactie nu eigenlijk het liefste naar? In deze rubrieken vertellen wij (Noah, Mark, Kevin, Raymon, Marlon en Thomas) wat onze favoriete zijn en waarom ook jij deze content moet gaan bingen.

Deze week keek Noah naar de beste DC film ooit en dook Mark in het vijfde seizoen van Prison Break. Na Mark en Thomas heeft ook Leroy besloten om Bodyguard te gaan kijken. Ditmaal hebben we ook een nieuwe binnenkomer, want Raymon maakt zijn debuut en heeft een beestachtig goede serie meegenomen. Tot slot vertelt Kevin nog even waarom je Black Mirror echt moet gaan kijken en hield Thomas een negen uur durende Netflix marathon.

Zit er deze week niets voor je tussen? Klik dan hier voor alle voorgaande edities van deze rubriek. Dat zijn er inmiddels al behoorlijk wat en er zit gegarandeerd wel wat voor je tussen.

Reageer op artikel:
Tip van redactie #22: onze favoriete Netflix series en films om te bingen
Sluiten