Tip van redactie #19: onze favoriete Netflix series en films om te bingen

Onze favorieten op Netflix


Dag in dag uit houden we voor jullie het laatste Netflix nieuws in de gaten. Wat is er nieuw? Welke films gaan er verdwijnen en welke populaire series moet je gezien hebben? Handig natuurlijk, maar waar kijken de mannen op de redactie nu eigenlijk het liefste naar? In deze rubrieken vertellen wij (Leroy, Mark, Kevin, Noah en Thomas) wat onze favoriete zijn en waarom ook jij deze series moet gaan bingen.

Deze week is Leroy begonnen aan het tweede seizoen van The Sinner. Het eerste seizoen beviel hem goed, maar kan de serie ook zonder Jessica Biel? Mark blijft na Bodyguard bij de BBC series. Noah heeft weer wat bijzonders meegenomen waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt en Kevin vertelt je waarom de komedieshow van Joe Rogan zeker het kijken waard is. Tot slot sluit ondergetekende de boel af met een geschiedenisles over tanks.

Zit er deze week niets voor je tussen? Klik dan hier voor alle voorgaande edities van deze rubriek. Dat zijn er inmiddels al behoorlijk wat en er zit gegarandeerd wel wat voor je tussen.

Reageer op artikel:
Tip van redactie #19: onze favoriete Netflix series en films om te bingen
Sluiten