Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 24 apr 2018

Dankzij deze fitnessclub kun je Netflix kijken tijdens het hardlopen

Het leven bestaat uit twee soorten activiteiten: de activiteiten die nuttig zijn, en activiteiten die ontspannend zijn. Hoe zou het zijn als je deze met elkaar kunt combineren? Netflix kijken tijdens het hardlopen bijvoorbeeld. Het goede nieuws: dat kan dus gewoon.

Netflix kijken is geen excuus meer

Hoe prettig zou dat zijn, Netflix kijken op de rug van je personal trainer. Het Britse bedrijf van David Lloyd heeft een nieuwe manier bedacht om drempelverlagend te zijn. De klanten van zijn sportcentra kunnen er binnenkort voor kiezen om hun personal trainer uit te rusten met een tablet zodat je tijdens je oefeningen gewoon naar je favoriete Netflix serie kunt kijken. Weer een excuus minder om maar niet naar de sportschool te gaan.

Uiteraard is Netflix geen verplichte kost, je kint net zo goed naar Amazon prime of de BBC kijken, net wat je wilt. Of je hiermee wel volledig geconcentreerd de oefeningen kunt uitvoeren is uiteraard een geheel andere vraag, innovatief is het in ieder geval wel.

Netflix tijdens het sporten hardlopen

Netflix and Run

De klanten van de sportschool in het Engelse Chigwell, dienen bij het maken van een boeking aan te geven welk programma men wilt bekijken. Om het nog makkelijker te maken krijg je uiteraard een draadloze koptelefoon. Het kan natuurlijk een nadeel zijn als je kiest voor Game of Thrones, je zou dan, gezien de lengte van de aflevering, zeker 7,5 tot 10 kilometer moeten lopen om de hele aflevering te bekijken, de oefening wordt namelijk afgestemd op de lengte van de aflevering die je hebt gekozen.

Onderweg even zappen naar een ander kanaal is er dus niet bij. Overigens is het filiaal in Chigwell, op dit moment, de enige locatie waar Netflix and Run wordt aangeboden. In Nederland hebben we het nog niet gezien, maar wellicht is dat slechts een kwestie van tijd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dankzij deze fitnessclub kun je Netflix kijken tijdens het hardlopen
Sluiten