Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 24 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Netflix tovert The Witcher om tot kerstfilm met briljante teaser

Netflix heeft een ludieke teaser gedeeld waarin een kerstsausje over hitserie The Witcher wordt gegoten.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat het eerste seizoen van The Witcher uit kwam op Netflix. Het tweede seizoen laat helaas onder andere door de huidige pandemie nog even op zich wachten.

The Witcher seizoen 2

Fans van de fantasy-serie moeten in tegenstelling tot fans van The Mandalorian dus iets langer dan een jaar wachten. Nadat verschillende crewleden positief werden getest is de productie van The Witcher meermaals stilgelegd.

Over een eventuele releasedatum doet Netflix dan ook nog geen uitspraken. Alles kan immers nog veranderen de komende maanden. Volgens de laatste berichtgeving is het filmen klaar in februari 2021, er van uitgaande dat de pandemie niet opnieuw roet in het eten gooit.

Kerst-trailer

Een release in of na de zomer lijkt dan ook waarschijnlijk. Ondertussen houdt de streamingdienst fans zoet met een nieuwe teaser om kerstmis mee te vieren.

Netflix heeft beelden uit het eerste seizoen namelijk voorzien van zowel kerstmuziek als nieuwe special effects. Denk aan kerstlampjes, wat sneeuw en andere kerstversiering. Een bloedserieuze Geralt maakt het totaalplaatje compleet.

Het slaat uiteraard nergens op, maar zo weet het bedrijf toch met een knipoog de serie te promoten. Zo zie je ook maar weer de kracht van muziek: gooi er een kerstjingle om en de toon van de verder vrij grimmige fantasy-serie verandert compleet.

Meer om naar uit te kijken

Overigens is The Witcher seizoen twee niet het enige volgende hoofdstuk in de fantasy-franchise. Netflix werkt namelijk ook aan een animatiefilm en een prequel-serie, die zich duizenden jaren voor de huidige serie afspeelt.

En ach, als je je echt verveelt dan kun je altijd nog de laatste The Witcher-game aanslingeren op je Playstation 5 of Xbox Series X. Of je zet de televisie een keer uit en pakt de originele boeken erbij. Heerlijk!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix tovert The Witcher om tot kerstfilm met briljante teaser
Sluiten