Netflix deelt duistere eerste teaser voor The Witcher-film

Fans moeten nog even geduld hebben voor het tweede seizoen van The Witcher. Mede door de pandemie is de productie flinke vertraging opgelopen. Gelukkig is er nog een hoop om naar uit te kijken: een volledige film, meerdere seizoenen van de originele serie en een prequel-serie, Blood Origin.

Ondanks het gebrek aan nieuwe afleveringen kregen fans van de fantasy-serie de afgelopen dagen mooie zoethoudertjes voorgeschoteld. Op het officiële Twitter-account van The Witcher was het #Witchmas. Elke dag konden fans stemmen wat voor cadeau ze de volgende dag wilden ontvangen.

Nightmare of the Wolf

Van hilarische bloopers tot een video over het paard van Geralt: Netflix had een hoop vermakelijke tussendoortjes klaar staan. De streamingdienst had echter nog een grotere verrassing in petto om #Witchmas mee af te sluiten: de eerste teaser voor Nightmare of the Wolf, de reeds aangekondigde The Witcher-film.

Nightmare of the Wolf is een animatiefilm die zich ver voor de serie van vorig jaar afspeelt. Dit keer speelt Vesemir de hoofdrol, de mentor van Geralt. De film gaat helemaal terug naar zijn jeugd, en laat zien hoe Vesemir uiteindelijk een Witcher is geworden.

Animetie biedt de makers de ruimte om net een stapje verder te gaan dan live-action. De eerste teaser verklapt enkel het officiële logo, maar lijkt tegelijkertijd ook een goede indicatie te geven van de vibe van Nightmare of the Wolf: grimmig, duister. Alsof de naam van de film al niet genoeg was.

Geen Geralt in The Witcher-film?

De kans dat Geralt voorbij gaat komen in de film is klein. Ook weten we nog niet of Theo James opnieuw de rol van Vesemir zal vertolken. Wel weten we dat The Witcher-showrunner Lauren Hissrich betrokken is bij het project, evenals Beau DeMayo. Hij was ook verantwoordelijk voor de regie van aflevering drie van The Witcher.

“Ver voor hij de mentor van Geralt werd, ging Vesemir zelf op pad als witcher nadat de mysterieuze Deglan hem claimt middels de Law of Surprise.”

Hopelijk volgt er snel een releasedatum!

Reageer op artikel:
Netflix deelt duistere eerste teaser voor The Witcher-film
Sluiten