Netflix deelt hilarische bloopers van The Witcher

Fans van The Witcher kunnen The Mandalorian-fans benijden: waar die hit van afgelopen jaar al weer een tweede seizoen achter de rug heeft, is seizoen twee van de Netflix Original nog niet eens klaar met filmen. Mede door de pandemie loopt de productie flink uit. Daardoor verloor de serie zelfs een Witcher.

Dat komt mede doordat de fantasy-serie veel op locatie wordt gefilmd, waar Lucasfilm haar Star Wars-serie vooral The Volume opneemt, een soort enorme kubus met videoschermen op de muren. Dat weerhoudt Netflix er echter niet van om op slimme wijze fans zoet te houden in de aanloop naar kerst.

Six Days of Witchmas

De streamingdienst begon vorige week namelijk met de Six Day of Witchmas. Elke dag deelt het officiële The Witcher-account op Twitter een leuk extraatje op Twitter. Denk aan het materiaal dat je vroeger als bonusmateriaal bij films op DVD kreeg: geschrapte scènes, kijkjes achter de schermen en…. bloopers.

Ah, bloopers, het bonusmateriaal dat je vroeger altijd als eerste aanklikte nadat je een film op DVD had gekeken. Waar Disney die traditie in stand houdt door extraatjes aan te bieden op Disney+, is Netflix op dat vlak erg… kaal.

The Witcher-bloopers

In het geval van The Witcher kunnen we dankzij Witchmas nu alsnog van een aantal heerlijke bloopers genieten. Fans konden stemmen wat voor bonusmateriaal ze wilden zien, en de bloopers wisten met afstand te winnen. Zo zie je maar weer dat er zelfs op de set van een grimmige fantasy-serie een hoop wordt gelachen:

Klik vooral even door naar het Twitter-account voor meer van dit soort extraatjes. Oh ja, en vergeet ook niet de briljante teaser te checken waarmee Netflix The Witcher omtoverde tot kerstfilm. Een echte win-win: marketing die nog uiterst vermakelijk is ook.

Ook leuk voor de feestdagen: vergeet niet dat er op Netflix een hele Making The Witcher-documentaire te vinden is. Voor je het weet staat seizoen twee voor je neus!

Reageer op artikel:
Netflix deelt hilarische bloopers van The Witcher
Sluiten