Netflix: acteur verklapt releasedatum The Irishman met Robert de Niro en Al Pacino

2019 gaat een fantastisch filmjaar worden. De releasekalender puilt uit van de veelbelovende films, maar wij kijken misschien nog wel het meeste uit naar een productie van Netflix. De streamingdienst komt namelijk met een maffiafilm van Martin Scorsese met Al Pacino, Robert de Niro en Joe Pesci. Dat kan dus bijna niet mislukken en nu weten we eindelijk wanneer The Irishman, want zo heet de film, gaat verschijnen.

Dit werd onthuld door de acteur die maffiabaas Joe Gallo gaat spelen in de film. Zijn naam is Sebastian Maniscalco en je kunt hem kennen uit Tag of Green Book, maar hij is vooral bekend als stand-up comedian. Hij was onlangs te gast bij de podcast van Joe Rogan (The Joe Rogan Experience) en daar spraken ze over van alles en nog wat. Natuurlijk kwam ook The Irishman ter sprake en Sebastian onthulde wanneer de film gaat verschijnen op Netflix, namelijk ergens in oktober 2019.

“Maffiabaas” in gesprek met Joe Rogan

Verder spraken ze over hoe het was om samen te werken met grootheden als Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci. Vooral die eerste maakte veel indruk op Sebastian Maniscalco. “In de week voor de opnames van de eerste scène kon ik niet slapen, want ik wist dat deze met De Niro en Pesci zou zijn,” aldus Sebastian.

“Toen ik aankwam had ik mijzelf voorgenomen niemand aan te spreken. Ik ga alleen wat zeggen als mij wat gevraagd wordt. Op een gegeven moment stond ik tegenover De Niro en we keken elkaar recht aan. Ik durfde niks te zeggen en opeens leunde hij naar mij toe en trok hij mijn stropdas wat strakker aan,” onthulde de stand-up comedian. Zo zie je dat zelf grote sterren starstruck kunnen zijn. Het hele gesprek tussen Sebastian en Joe over The Irishman vind je hieronder.

Sebastian on Working on The Irishman with Scorsese, De Niro, and Pesci | Joe Rogan

Taken from Joe Rogan Experience #1237 w/Sebastian: https://www.youtube.com/watch?v=uBkFF_inHgE

Release datum The Irishman op Netflix

The Irishman verschijnt dus later dit jaar in oktober op Netflix. De film is gebaseerd op een true crime boek genaamd I Heard You Paint Houses. Deze gaat over maffia huurmoordenaar Frank “The Irishman” Sheeran. In de film wordt hij gespeeld door Robert de Niro en verder zien we dus ook Al Pacino en Joe Pesci, maar daar blijft het niet bij. Ook Jesse Plemons, Harvey Keitel, Ray Romano en Anna Paquin hebben een rol in de 175 miljoen dollar kostende film. Dit moet dus haast wel een topper gaan worden.

Meer weten over The Irishman? Klik dan hier. Benieuwd welke veelbelovende Netflix Originals er nog meer gaan verschijnen op Netflix> Dan moet je hier zijn.

Maxim

Reageer op artikel:
Netflix: acteur verklapt releasedatum The Irishman met Robert de Niro en Al Pacino
Sluiten