Netflix toont ijzingwekkende teaser van The Sinner seizoen 2

Als je van grimmige series houdt, ben je met The Sinner goed aan je trekken gekomen. Het duistere eerste seizoen was een thriller van hoog niveau en de reacties waren dan ook positief. Zoals dat wel vaker gebeurt met series die succesvol zijn, krijgt ook The Sinner een tweede seizoen. De teaser verscheen vandaag en schept hoge verwachtingen.

Het eerste seizoen, met in de hoofdrol Jessica Biel, toonde het verhaal van Cora Tannetti. Een op het oog doodgewone vrouw, maar opeens draait ze door. Het gevolg is een aantal gewelddadige en bloederige misdrijven. Op de vraag waarom ze dit gedaan heeft, kan ze geen antwoord geven. Rechercheur Harry Ambrose gaat de uitdaging aan en doet er alles aan om te ontdekken wat er precies gebeurd is.

IJzersterke teaser

In het tweede seizoen zien we de terugkeer van Harry Ambrose. De ellende rondom Cora Tannetti ligt in het verleden en het is tijd voor een nieuwe zaak. Ditmaal draait de serie niet om een vrouw, maar om een jongetje van een jaar of elf. Hij is de verdachte in een dubbele moordzaak. Dat is het enige wat de teaser prijsgeeft als het aankomt op het verhaal.

The Sinner: Season 2 | Teaser [HD] | Netflix

“The Sinner” Season 2 lures Detective Harry Ambrose (Bill Pullman) back to his hometown in rural New York to assess an unsettling and heart wrenching crime — parents murdered by their 11-year-old son, with no apparent motive. As Ambrose realizes there’s nothing ordinary about the boy or where he came from, the investigation pulls him into the hidden darkness of his hometown.

Een teaser is natuurlijk ook niet bedoeld om al van alles uit de doeken te doen, maar om de sfeer te tonen. Dat doet deze video van ruim een minuut uitstekend. Duister, grimmige en beklemmend. Dat is hoe de teaser het beste omschreven kan worden. Benieuwd? Check hem hierboven.

The Sinner op Netflix

Wij hebben na het zien van deze beelden in ieder geval zin gekregen in het nieuwe seizoen van The Sinner. We moeten alleen nog wel even wachten, want het tweede seizoen verschijnt pas later dit jaar op Netflix. 9 november om precies te zijn. Tot die tijd gaan we mooi het eerste seizoen nog een keer her-bingen. Al is het alleen maar om naar Jessica Biel te kijken.

WANT

Reageer op artikel:
Netflix toont ijzingwekkende teaser van The Sinner seizoen 2
Sluiten