Netflix onthult nieuwe superheldenfilm met The Mandalorian-ster

Netflix komt in 2021 met een nieuwe superheldenfilm. We Can Be Heroes lijkt op het eerste oog vooral gericht op jongere kijkers, maar er zijn genoeg reden waarom ook oudere superhelden-fans deze film in de gaten moeten houden. Onlangs verscheen de eerste trailer met daarin The Mandalorian en Narcos-acteur Pedro Pascal.

We Can Be Heroes is een vervolg op The Adventures of Sharkboy and Lavagirl. Dit is een superheldenfilm voor jongere kijkers die een cultstatus wist te vergaren. Dat is ook Netflix niet ontgaan en daarom hebben ze Robert Rodriguez gevraagd of hij een op zichzelf staand vervolg wilde maken. Je hoeft het origineel dus niet gezien te hebben. Daar had de man, die ook verantwoordelijk is voor de vele Spy Kids-films, wel oren naar.

Netflix komt met superheldenfilm

Als je dit zo leest, zou je denken dat Robert Rodriguez vooral films voor jonge kijkers maakt. Daar kom je snel op terug wanneer je zijn IMDB-pagina erbij pakt. Deze is voor de rest namelijk gevuld met films die absoluut niet bedoeld zijn voor kinderen. Sin City, Planet Terror, Desperado, Machete, El Mariachi en nog veel meer keiharde films. Het mag duidelijk zijn dat Robert Rodriguez een man van uitersten is.

Bovenal is Robert Rodriguez een fantastische filmmaker. Daarom is het zeker de moeite waard om de Netflix-film We Can Be Heroes een kans te geven. Zeker als je fan bent van superheldenfilms. De trailer doet namelijk denken aan een wat meer jeugdige versie van The Guardians of the Galaxy. Lekker over the top en zeer kleurrijk.

Indrukwekkende cast

Daarnaast hebben Netflix en Robert Rodriguez een behoorlijk indrukwekkende cast weten te regelen. Zo zien we onder andere The Mandalorian-ster Pedro Pascal en zijn Narcos collega Boyd Holbrook. Zij zullen het gaan opnemen tegen Priyanka Chopra. Deze voormalig Miss World winnares is namelijk gecast als de grote slechterik.

We Can Be Heroes is vanaf 1 januari te zien op Netflix. Zoek je een meer volwassen superheldenfilm? Ook dan kun je bij Netflix terecht. De streamingdienst kwam dit jaar namelijk ook met deze keiharde Original.

Reageer op artikel:
Netflix onthult nieuwe superheldenfilm met The Mandalorian-ster
Sluiten