Sex Education seizoen 2 trailer zorgt voor hormonale explosie op Netflix

2019 was een jaar vol fantastische series. Sommigen daarvan zagen we van mijlenver aankomen, andere wisten ons uit het niets te verrassen. In de laatste categorie was Sex Education de grote winnaar. Wat in eerste instantie een standaard tienerserie leek te zijn, bleek een goed geschreven en hilarisch coming of age verhaal te zijn. Iets wat enorm gewaardeerd werd door het publiek, dus het is niet zo gek dat er nu een tweede seizoen gaat komen.

Op 17 januari pakken we de draad weer op en duiken we opnieuw in de (seksuele)ontdekkingsreis van Otis en zijn klasgenoten. Terug naar Moordale waar de studenten stijf staan van de hormonen. Na een bewogen eerste seizoen van Sex Education is er een veel veranderd, maar er is ook een hoop hetzelfde gebleven. Zo is Otis nog steeds een seksuele vraagbaak, ondanks dat hij zelf genoeg problemen heeft tussen de lakens.

Zelfde namen, nieuwe problemen

Om je alvast een voorproefje te geven van wat je allemaal kunt gaan verwachten in seizoen twee van Sex Education, heeft Netflix een nieuwe trailer de wereld ingeslingerd. Hierin zien we hoe Otis stappen zet in zijn relatie met Ola, en hoe ze er samen op pijnlijke wijze achter komen dat ook hun ouders elkaar aan het ontdekken zijn.

Verder zien we dat Eric moet gaan kiezen tussen Franse verleiding en een oude vlam, heeft Mr. Groff alle moeite om zijn studenten in de toom te houden en keert natuurlijk ook Maeve terug. De stoerste chick uit het Sex Education gaat opnieuw aan de slag met Otis. In ieder geval zakelijk, maar het is overduidelijk dat er meer speelt tussen de twee. Oh, en laten we ook niet vergeten dat er een syfilis uitbraak is.

Sex Education seizoen 2 op Netflix

Meer dan genoeg ingrediënten voor opnieuw een top seizoen van Sex Education. En zoals gezegd hoeven we daar niet lang meer op te wachten. Vanaf 17 januari staan alle afleveringen van seizoen twee voor je klaar op Netflix.

Reageer op artikel:
Sex Education seizoen 2 trailer zorgt voor hormonale explosie op Netflix
Sluiten