Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 25 apr 2020

Netflix deelt hilarische blooper-compilatie Sex Education

We zitten nog niet eens op de helft van 2020, maar wij weten nu al dat Sex Education op ons eindejaarslijstje komt. Het tweede seizoen verscheen begin dit jaar en wist al onze verwachtingen te overtreffen. Deze heerlijke coming of age-serie doet werkelijk alles goed en verdient daarom alle lof. Zelfs als het fout gaat, is het hilarisch.

Dat weten we omdat Netflix zo vriendelijk is geweest om een blooper compilatie met ons te delen. Ruim acht minuten lang kunnen we genieten van de momenten dat het allemaal niet helemaal liep zoals gepland.

Goed voor hart en ziel

Daarnaast is deze compilatie een heerlijke herinnering aan hoe goed Sex Education is. Het tweede seizoen heeft een 97% score op Rotten Tomatoes en krijgt op Metacritic een 82 uit 100. The Guardian noemt Sex Education seizoen 2 een zeldzaam magnifieke komedie die goed is voor zowel het hart als de ziel. We hadden het niet beter kunnen zeggen

Inmiddels weten we dat Sex Education ook een derde seizoen gaat krijgen. Dat kondigde Netflix op uiterst kunstzinnige en hilarische wijze aan met deze video. Een precieze releasedatum hebben we helaas nog niet voor je, maar we durven wel een gokje te wagen.

Sex Education seizoen 3 op Netflix

De eerste twee seizoen verschenen namelijk in januari op Netflix. De verwachting is dat ook de derde reeks afleveringen in de eerste maand van het jaar zal gaan verschijnen. Als het goed is gaat de de corona crisis geen invloed hebben omdat alle opnames naar verwachting al achter de rug zijn. Je kunt januari 2021 dus al omcirkelen in je agenda.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix deelt hilarische blooper-compilatie Sex Education
Sluiten