Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Media 11 jul 2018

Netflix ruimt op! Deze series, films en docu’s gaan binnenkort verdwijnen

Het liefste brengen we je iedere alleen maar goed nieuws, maar zo gaat dat helaas niet in deze wereld. Soms zijn er ook slechte berichten, zoals welke films en series er nu weer gaan verdwijnen van Netflix. Blij worden we er niet van, maar we willen je toch even op de hoogte brengen van welke titels we afscheiden moeten nemen. Zo kun jij ze tenminste nog snel even bingen.

The Killing, serie (IMDb: 8.1)

Vanaf 1 augustus moeten we afscheid nemen van een zeer populaire en geliefde serie, The Killing. Althans, een deel daarvan. Het is namelijk nogal onduidelijk of de thrillerserie in zijn geheel gaat verdwijnen. Het derde en vierde seizoen zijn Netflix Originals, dus er is goede hoop dat deze op het streaming platform blijven staan. De eerste twee seizoenen gaan in ieder geval verdwijnen. Gelukkig heb je nog tot het einde van deze maand om deze spannende serie te bingen.

Collateral, film (IMDb: 7.6)

Men neme Jamie Foxx als taxichauffeur en Tom Cruise als huurmoordenaar. Voeg daar een flinke dosis actie aan toe en maak het af met Jada Pinkett Smith en je hebt alle ingrediënten voor een zeer vermakelijk film. Collateral is een spannende actiethriller die het kijken zeker waard is. Je hebt nog tot 14 juli om dat te doen.

Vertigo, film (IMDb: 8.3)

Vandaag is de laatste dag waarop je de Alfred Hitchcock klassieker Vertigo kunt zien op Netflix. Deze thriller over een politieagent met hoogtevrees mag dan inmiddels zestig jaar oud zijn, hij is nog steeds het kijken waard. We hebben hier namelijk te maken met een onvervalst stukje filmgeschiedenis.

A Most Wanted Man, film (IMDb: 6.8)

Deze week hebben we ook een kleine inbreng vanuit Nederland in de lijst staan. De thriller waarin de Duitse geheime dienst en een op de vlucht geslagen Rus centraal staan, is namelijk geregisseerd door onze eigen Anton Corbijn. Daarnaast is A Most Wanted Man ook één van de laatste films met Philip Seymour Hoffman. Je hebt nog tot 15 juli om A Most Wanted Man te gaan bekijken.

The Motorbike show, docu serie (IMDb: 8.3)

Ben je een echte liefhebber van mooie motoren? Dan mag je deze documentaire zeker niet missen. Van motoren die zijn gemaakt om te racen tot in de puntjes gerestaureerde klassiekers, alles komt voorbij. Dus stap snel achterop bij motorfietsgoeroe Henry Cole, want je hebt nog maar tot 31 juli om het eerste enige seizoen te bingen.

Meer Netflix

Klik hier voor het complete overzicht van alle series, films en documentaires die binnenkort gaan verdwijnen. Toe aan iets nieuws? Klik dan hier voor alles wat er deze week op Netflix is verschenen.

Reageer op artikel:
Netflix ruimt op! Deze series, films en docu’s gaan binnenkort verdwijnen
Sluiten