Begin augustus kijk je naar deze zeven nieuwe films en series op Netflix

De maand juli loopt alweer op z’n einde en dat betekent dat augustus voor de deur staat. Een maand vol mooi weer, maar ook een maand vol goede redenen om binnen te blijven. Netflix komt op de valreep van juli en in de eerste week van augustus namelijk met een paar echte knallers. Wij hebben deze top series en film voor je op een rijtje gezet.

Extinction, film 27 juli

We hebben het eerder al over deze film gehad, maar willen je hem graag nog een keer onder de aandacht brengen. De nieuwe Netflix Original film heeft namelijk alles in huis om een knaller te worden. Wil je weten waar deze apocalyptische film vol aliens en vreemde dromen precies over gaat? Klik dan hier.

Extinction is vanaf 27 juli te zien op Netflix

El Chapo (seizoen 3), serie (IMDb: 7.9)

Deze serie is dan misschien niet zo goed als het fenomenale Narcos, maar dat wil niet zeggen dat El Chapo het kijken niet waard is. Integendeel zelfs! De serie over het waargebeurde verhaal achter één van de grootste drugsbaronnen ooit is namelijk een ijzersterke thriller. Van zijn opkomst tot zijn arrestatie en zijn ontsnapping. Het hele levensverhaal van Joaquín Guzmán komt aan bod.

Het derde seizoen van El Chapo staat vanaf 27 juli op Netflix.

Safe House, film (IMDb: 6.8)

Zoek je een lekkere actiefilm met een uitstekende cast? Stop dan maar met zoeken, want je hebt hem gevonden. Safe House draait om een jonge FBI agent gespeeld door Ryan Reynolds die wordt belast met een zware taak. Nadat de locatie van een safe house gelekt is, moet hij een zware crimineel (Denzel Washington) naar een andere locatie brengen. Er zijn alleen aardig wat zwaar bewapende bad-guys die hier niet aan willen meewerken.

Safe House staat vanaf 1 augustus op Netflix

Fariña, serie

Series over drugshandel doen het altijd goed en daarom heeft Netflix besloten om nog een Original te maken met dit als onderwerp. Fariña vertelt het verhaal van een Spaanse visser die in de jaren tachtig een bijzondere rol speelt in de drugshandel. Hij helpt Latijns-Amerikaanse handelaren om toegang te krijgen tot Europa. Een bijbaan die zeker niet zonder risico is.

Vanaf 3 augustus vind je Fariña op Netflix.

I am a Killer, documentaire

Ieder verhaal heeft twee kanten, zelfs als het gaat om een moord. In de Netflix Original I am a Killer vertellen terdoodveroordeelde gevangenen over de moorden die zij gepleegd hebben. Een interessante documentaire waarin een misdrijf met dodelijk afloop vanuit een ander perspectief bekeken wordt.

Op 3 augustus kun je beginnen met het kijken van I am a Killer.

World War Z, film (IMDb: 7.0)

Brad Pitt, Michiel Huisman en zombies. Heel veel zombies. Dat is World War Z in een notendop. Verwacht dan ook geen hoogstaand verhaal, maar ga gewoon lekker zitten met een bak nootjes en geniet van de actie. Geen bijzondere, maar wel hele vermakelijke zombiefilm. Niets mis mee.

Je kunt deze zombie-invasie vanaf 5 augustus beleven op Netflix

Pain & Gain 5 augustus

Drie bodybuilders die een steenrijke tycoon ontvoeren en financieel helemaal uitkleden. Dat klinkt bizar, maar Pain & Gain is zowaar gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het resultaat is een lekker harde actiefilm geregisseerd door Michael Bay en met in de hoofdrol niemand minder dan Dwayne Johnson en Mark Wahlberg.

Vanaf 5 augustus vind je Pain & Gain in de catalogus van Netflix

Reageer op artikel:
Begin augustus kijk je naar deze zeven nieuwe films en series op Netflix
Sluiten