Nieuwe Spaanse Netflix serie combineert La Casa de Papel met Bodyguard

Als je een beetje fan bent van La Casa de Papel heb je het derde seizoen inmiddels al helemaal uitgekeken. Nu begint het lange wachten op seizoen 4, maar gelukkig is La Casa de Papel niet de enige spannende Spaanse Original die Netflix voor je klaar heeft staan. Sinds deze week kun je ook La Víctima Número Ocho vinden op de streamingdienst, en die is zeker het kijken waard.

La Víctima Número Ocho, of Victim Number Eight in het Engels, speelt zich af in de Bilbao. Dit is hoofdstad van Baskenland en een heerlijke bestemming voor een lang weekend weg. Van het Guggenheim tot de oude stad en van San Mamés (het schitterende stadion van Athletic Bilbao) tot de kathedralen. Een prachtige stad vol cultuur en geschiedenis, en daarmee een mooi decor voor een spannende Netflix serie.

La Casa de Papel met een vleugje Bodyguard

Want in La Víctima Número Ocho is er geen tijd om van al dat moois te genieten. In deze nieuwe Netflix Original wordt de Noord-Spaanse stad namelijk getroffen door een terroristische aanslag. Een busje dendert door de straten en maakt zeven slachtoffers. Al snel zijn ze een dader op het spoor, maar er zijn twijfels of hij wel de juiste is. Het is aan een vrouwelijke agente om dit uit te zoeken, maar haar zwangerschap maakt dat niet gemakkelijk.

La víctima número 8 – Trailer

Un atentado de naturaleza yihadista en pleno casco viejo de Bilbao es el detonante de este trhiller. César Mateo, María de Nati, Verónika Moral, Marcial Álvarez, Farah Hamed, Lisi Linder e Iñaki Ardanaz encabezan el reparto de esta nueva producción junto a Óscar Zafra, Alfonso Torregrosa, Itziar Lazkano, Khaled Kouka, Moussa Echarif, Jesús Ruyman, Itziar Aizpuru y los niños Son Khoury, Youssef Bougarouame y Auritz Salteráin.

Zo hebben we aan de ene kant het spannende en Spaanse van La Casa de Papel en aan de andere kant ook overeenkomsten met de Britse topserie Bodyguard. Ook in die serie zien we hoe iemand onterecht een aanslag in zijn schoenen geschoven krijgt. Deze combinatie klinkt op papier als een voltreffer en dus is het zeker de moeite waard om Netflix Original La Víctima Número Ocho te proberen.

La Víctima Número Ocho op Netflix

Dat kun je meteen gaan doen, want hij staat nu voor je klaar op Netflix. Benieuwd wat er deze week nog meer is verschenen op je favoriete streamingdienst? Klik dan hier.

Netflix

Reageer op artikel:
Nieuwe Spaanse Netflix serie combineert La Casa de Papel met Bodyguard
Sluiten