Netflix serie Bodyguard is de actie thriller die je gegarandeerd gaat bingen

Netflix is de koning als het aankomt op series. Niet alleen produceren ze zelf de beste titels, ze hebben ook nog eens een neusje voor goede aankopen. Onlangs ging de streamingdienst langs de BBC en gooide een flinke zak geld op tafel. Netflix haalde zo de rechten binnen van één van de op dit moment populairste serie van Engeland: Bodyguard.

Eind vorige maand verscheen de zesde en laatste afleveringen van deze serie op de Britse televisie. Die werd uitstekend bekeken en binnenkort kan ook de rest van de wereld van de serie gaan genieten. Netflix heeft onlangs namelijk een nieuwe trailer uitgebracht en daarin werd ook meteen de releasedatum bekendgemaakt. Goed nieuws! We hoeven namelijk niet lang te wachten. Begin volgende week verschijnt Bodyguard namelijk al op Netflix.

Populaire Britse BBC serie naar Netflix

De serie draait om een bodyguard genaamd David Budd. Hij wordt gespeeld door Richard Madden die je kunt kennen als Robb Stark uit Game of Thrones. Ditmaal moet hij niet zijn koninkrijk, maar de minister van Binnenlandse Zaken beschermen. Dat is nog niet zo gemakkelijk, want deze ambitieuze dame, Julia Montague, heeft met haar politieke beslissingen nogal wat vijanden gemaakt.

BODYGUARD Official Trailer (2018) Richard Madden, Netflix, TV Series HD

BODYGUARD Official Trailer (2018) Richard Madden, Netflix, TV Series HD © 2018 – Netflix Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Cinema, Blockbuster, Scifi Movie or Fantasy film, Drama… We keep you in the know! Subscribe now to catch the best movie trailers 2017 and the latest official movie trailer, film clip, scene, review, interview.

Gelukkig is David Budd een oud militair die wel weet hoe je moet handelen in gevaarlijke situaties. Wat hij minder onder controle heeft is zijn huwelijk, want die is gesneuveld. Hierdoor is er ruimte voor een meer dan professionele relatie tussen David en Julia. Een vertrouwd recept dat ook deze keer lijkt te werken, want de critici zijn behoorlijk enthousiast. Op Rotten Tomatoes staat hij op 100% en ook op Metacritic vliegen de hoge cijfers je om de oren.

Bodyguard op Netflix

Er is dus eigenlijk geen enkele reden om niet aan deze serie te beginnen. Gelukkig kan dat al snel, want vanaf 24 oktober staat hij op Netflix. Nog even geduld en dan kunnen ook wij de beste Britse serie van dit jaar gaan bingen.

Reageer op artikel:
Netflix serie Bodyguard is de actie thriller die je gegarandeerd gaat bingen
Sluiten