Netflix-kijktip: 5e seizoen van zenuwslopende ‘The 100’ (+trailer)

Het duurde even maar de trailer van The 100 seizoen vijf is een feit. Gelukkig zijn de makers niet zuinig geweest, want de trailer duurt bijna vier minuten en maakt dat wij niet kunnen wachten op een sessie bingewatchen. Gelukkig is dit eind april al mogelijk!

‘The 100’ in april op Netflix (hopelijk)

De afgelopen seizoenen liep Netflix in Nederland gelijk aan de uitzendingen van The 100 in Amerika. Het vijfde seizoen gaat daar op dinsdag 24 april van start. Of Netflix bij ons op woensdag 25 april begint, is nog maar de vraag. De verwachtingen zijn in ieder geval positief.

Tot die tijd

De trailer zet de toon. Creator en executive producer Jason Rothenberg liet eerder al op sociale media weten dat de trailer mindblowing zou zijn. Een gewaagde uitspraak, maar hij heeft niet gelogen. Clarke zal in dit deel weer samen zijn met de groep en de gevechten blijven niet uit. Alles omdat laatste stukje land waarop geleefd kan worden ter verkrijgen. Er wordt in dit seizoen een flinke stap vooruit gezet, een stap die gelijk staat aan zes jaar. Kom maar door met dat seizoen!

Reageer op artikel:
Netflix-kijktip: 5e seizoen van zenuwslopende ‘The 100’ (+trailer)
Sluiten