Nieuw op Netflix: Narcos-ster en Bondgirl spelen samen in Sergio

Netflix is een nieuwe en veelbelovende film rijker. In Sergio spelen Narcos-ster Wagner Moura en Bondgirl Ana de Armas de hoofdrol.

Wagner Moura ken je natuurlijk als Pablo Escobar uit de eerste twee seizoenen van Narcos. Ana de Armas hebben we hier al eerder geïntroduceerd (foto’s) als de nieuwe Bondgirl in No Time To Die. De nieuwste James Bond-film is uitgesteld door het coronavirus, maar vanaf morgen (vrijdag 17 april) kun je in de nieuwe Netflix-film Sergio alvast kennis met haar maken.

De nieuwe Netflix-film Sergio

Sergio is een biografisch drama, gebaseerd op de gelijknamige documentaire uit 2009 over de Braziliaanse diplomaat Sérgio Vieira de Mello. In 2003, ten tijde van de Amerikaanse invasie van Irak, reisde de VN-diplomaat naar Bagdad voor vredesonderhandelingen. Maar bij een terroristische bomaanslag op het Canal Hotel raakte hij bedolven onder een berg puin. De film is een terugblik op zijn carrière als diplomaat en zijn leven met partner Carolina Larriera (Ana de Armas). De trailer belooft veel.

Net als de trailer belooft ook de cast van de nieuwe Netflix-film Sergio veel. Naast Narcos-ster Wagner Moura en Bondgirl Ana de Armas spelen onder anderen Brían F. O’Byrne (Million Dollar Baby, Garret Dillahunt (Fear The Walking Dead), Clemens Shick (Casino Royale) en Bradley Whitford (The West Wing) een rol in de nieuwe film. Steengoede acteurs, maar zonder al te bekende koppen. Precies zoals je het wil in een drama. De opnames gingen in augustus 2018 al van start. Er is gefilmd in onder meer Jordanië en Thailand. Op 28 januari 2020 ging Sergio in première op het Sundance Film Festival.

Meer nieuwe films en series in april

Sergio is vanaf vrijdag 17 april te zien op Netflix Nederland. Bekijk hier de complete line-up voor april, met een aantal ijzersterke nieuwe films en series.

Check ook: 7 geniale Netflix-series voor de fans van Narcos Mexico

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: Narcos-ster en Bondgirl spelen samen in Sergio
Sluiten