Netflix deelt releasedatum van ‘Homeland’ seizoen 6

We hebben er lang op moeten wachten, maar later deze maand komt eindelijk het zesde seizoen van Homeland naar Netflix. De populaire serie waarin Carrie Mathison de strijd aangaat met terrorisme was eerder al te zien bij de NPO en kan nu dus ook eindelijk gebinged worden via de populaire streamingdienst.

Lang hoeven we niet te wachten op het meest recente seizoen van de spannend serie, want hij staat vanaf 16 januari online. Dat klinkt misschien als mosterd na de maaltijd, maar dat is zeker niet het geval! De timing is juist perfect want op 11 februari begint het zevende seizoen van Homeland. Dankzij Netflix kun je nu zonder moeite nog even snel het afgelopen seizoen bingen.

Terug naar Amerika

In seizoen zes keert Carrie weer terug naar New York. Ze wil daar haar CIA verleden achter zich laten en besluit om te gaan werken voor een organisatie die zich inzet om de belangen van moslims in de Verenigde Staten te behartigen. Een nobel streven, maar al snel vervalt ze weer in oude gewoontes en belandt ze middenin de strijd tegen het terrorisme.

Dus als je het zesde seizoen van Homeland nog niet gezien hebt of helemaal bij wilt zijn voordat seizoen 7 verschijnt, dan is dit je kans. Alle twaalf afleveringen staan namelijk vanaf 16 januari voor je klaar op Netflix. Benieuwd waar de rest van Nederland naar kijkt op Netflix? Deze Netflix series worden in Nederland massaal bekeken.

Hieronder vind je de eerste trailer voor seizoen 7:

Reageer op artikel:
Netflix deelt releasedatum van ‘Homeland’ seizoen 6
Sluiten