Laatste kans: Netflix gaat deze 8 films binnenkort schrappen

Netflix gaat de komende week weer een flink aantal titels schrappen, waaronder toppers als Sicario en The Nice Guys. We zetten snel op een rijtje welke topfilms je nog last-minute kunt bingen.

Marshall (2017) – 12 januari

Op het moment dat de Verenigde Staten op het punt staat om in de Tweede Wereldoorlog te stappen, krijgt Marshall namens  een failliete burgerrechtenbeweging de taak om een zwarte taxichauffeur te verdedigen in de rechtbank.

Hij wordt beschuldigd van poging tot moord en aanranding. Marshall heeft al snel door dat er iets niet klopt, maar belangen uit verschillende hoeken gooien roet in het eten. Met Chadwick Boseman en Keesha Sharp!

Netflix: Lockout (2012) – 14 januari

Lockout gaat je niet omver blazen met zijn plot of schrijfwerk, maar dat hoeft ook niet. Guy Pearce speelt de hoofdrol in een heerlijk popcorn-avontuur, vol explosieve science-fiction actie en twists. Zijn personage, een crimineel, krijgt de opdracht de dochter van de president te redden uit een gevangenis uit de ruimte. Chaos!

Transcendence (2014) – 14 januari

Transcendence was dan misschien niet de science-fiction topper waar we allemaal op rekenden, maar achteraf gezien waren we misschien destijds te kritisch. Johnny Depp en Paul Bettany spelen de hoofdrol in een vermakelijk avontuur over een dokter die werkt aan de eerste echte bewuste machine. Extremisten doen er alles aan om te voorkomen dat hij daarin slaagt, met alle futuristische gevolgen van dien…

Lucy (2014) – 14 januari

Scarlett Johansson speelt Lucy, een vrouw die gedwongen wordt om drugs te smokkelen. Wanneer ze die per ongeluk inneemt, beschikt ze opeens over bovennatuurlijke krachten. Opeens voelt ze geen pijn meer en krijgt ze de kans om eindelijk iedereen te grazen te nemen die haar al die tijd mishandelde. Het resultaat? Een heerlijk compact avontuur van slechts 89 minuten vol spectaculaire actie.

Child 44 (2015) – 14 januari

Tom Hardy, Gary Oldman en Noomi Rapace in een film? Jazeker! Een veiligheidsfunctionaris die voor Stalin is besluit om een aantal mysterieuze kindermoorden te onderzoeken. De staat beweert dat misdaad niet bestaat, en wil er dan ook niks mee te maken hebben. Hij wordt gedegradeerd en uitgespuugd, maar besluit toch om op eigen kracht zijn zoektocht door te zetten.

Sicario (2015) – 14 januari

Sicario is ongetwijfeld de beste film uit dit rijtje, dankzij misschien wel de beste regisseur van dit moment: Denis Villeneuve. Emily Blunt speelt Kate Macy, een jonge FBI-agente die de opdracht krijgt om een drugskartel uit te schakelen. De wereld die ze vervolgens in Mexico aantreft is gevaarlijker dan ze zelf voor mogelijk had gehouden.

The Nice Guys (2016) – 14 januari

Het is echt een schande dat The Nice Guys het matig in de bioscoop heeft gedaan, want Shane Black heeft met deze misdaad-komedie een pareltje neergezet. Ryan Gosling en Russell Crowe spelen in het Los Angeles van de jaren zeventig twee detectives die de verdwijning van een meisje proberen op te lossen. Al snel stuiten ze op een bizarre samenzwering.

Pride and Prejudice and Zombies (2016) – 14 januari

We sluiten af met een hilarisch stukje horror: Pride and Prejudice and Zombies. In deze creatieve twist op de klassieker van Jane Austen moeten de Britse rijken uit de 19e eeuw het opeens opnemen tegen een horde aan ondode zombies. De zusjes Bennett worden getraind als zombiejagers terwijl hun moeder op zoek is naar de ideale echtgenoot voor haar dochters. Absoluut geen Oscar-materiaal, maar wel uiterst vermakelijk!

Reageer op artikel:
Laatste kans: Netflix gaat deze 8 films binnenkort schrappen
Sluiten