Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 9 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Netflix overlaadt Richard Madden letterlijk met flesjes water na misverstand

De nieuwe serie Bodyguard is een gigantisch hit. Volgens velen is het zelfs de beste serie van het jaar en daar kunnen wij ons zeker in vinden. Het verhaal is ijzersterk, de productiewaarde is hoog en hoofdrolspeler Richard Madden doet het uitstekend. Iedereen blij, maar dat was tijdens de opnames wel anders. Toen maakte Netflix zich namelijk niet bepaald populair bij de Game of Thrones acteur. Gelukkig heeft de streamingdienst het nu op ludieke wijze weer goed gemaakt.

Het volgende gebeurde er namelijk tijdens de opnames. Richard Madden wilde een flesje water pakken, want hij had dorst. Logisch, maar dat mocht niet. Een werknemer van Netflix vertelde Richard dat de flesjes met het Netflix logo erop bedoeld waren voor het personeel. De acteur probeerde vervolgens uit te leggen wie hij was, maar daar werd niet naar geluisterd.

Richard Madden in de problemen

Hij werd vervolgens naar een ander gebouw gestuurd omdat daar de opnames plaatsvonden. Prima, dacht Richard. Hij pakte alsnog een flesje water en ging naar buiten. Op dat moment kwam er een beveiligingsagent om hem naar buiten te begeleiden, maar die was ook niet bepaald vriendelijk. Deze man verzocht Richard Madden om het flesje neer te leggen en weg te gaan. Ze hadden dus echt geen idee wie ze voor zich hadden.

Er zijn genoeg acteurs die met al hun sterallure hier een groot probleem van gemaakt zouden hebben, maar zo is de hoofdrolspeler uit Bodyguard niet. Hij liet het gebeuren en ging verder zonder er een probleem van te maken. Uiteindelijk kwam dit nieuws bij Netflix terecht en die voelden zich toch wel schuldig. Ze besloten om het goed te maken en dat deden ze op hilarische wijze.

Netflix lost het netjes op

De streamingdienst stuurde een flinke doos vol met hun flesjes water om het goed te maken. Daarbij hadden ze een kaart gedaan met de volgende tekst: “Het spijt ons heel erg en normaal gesproken geven we ze graag weg, maar jouw fans zijn altijd zo dorstig.” Goed opgelost door Netflix, want Richard Madden kon er hard om lachen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

HLN

Reageer op artikel:
Netflix overlaadt Richard Madden letterlijk met flesjes water na misverstand
Sluiten