Netflix onthult officiële releasedatum Peaky Blinders seizoen 5

Op 25 augustus verschijnt aan de andere kant van het kanaal het vijfde seizoen van één van de populairste BBC series ooit. De kijkcijfers zijn omhoog geschoten en dat leverde Peaky Blinders een transfer op van BBC Two naar BBC One. Een uitmuntende prestatie, maar daar hebben wij natuurlijk geen boodschap aan. In Nederland willen we Peaky Blinders seizoen 5 gewoon op Netflix en nu is de releasedatum bekendgemaakt.

Het verleden leert ons dat we in Nederland nooit lang hebben hoeven wachten op een nieuw seizoen van Peaky Blinders. De Britten waren tot nu toe altijd zo aardig geweest om de rechten snel over te dragen aan Netflix. Ook in 2019 is dat weer het geval, al moeten we wel iets langer wachten. Gelukkig scheelt het slechts een paar dagen en kunnen we al snel gaan genieten van het vijfde seizoen van Peaky Blinders.

Peaky Blinders seizoen 5 vanaf 4 oktober op Netflix

Tot voorheen was het zo dat het nieuwe seizoen Peaky Blinders op Netflix verscheen wanneer de laatste aflevering uitgezonden was op de BBC. Ditmaal moeten we iets langer wachten voordat de serie te zien is op de streamingdienst. Peaky Blinders seizoen 5 staat namelijk vanaf 4 oktober in zijn geheel klaar om te bingen. Dat is vijf dagen na de laatste uitzending in het Verenigd Koninkrijk. Nog even geduld dus. Gelukkig is er al een trailer om in de stemming te komen.

Peaky Blinders Series 5 Trailer – BBC

SUBSCRIBE to the OFFICIAL BBC YouTube channel ? https://bit.ly/2IXqEIn LAUNCH BBC iPlayer to watch Peaky Blinders Series 1 – 4 online now ? https://bbc.in/2J18jYJ The brand new series of Peaky Blinders, coming soon exclusively to BBC One and BBC iPlayer.

Cillian Murphy als James Bond

Seizoen 5 is zeker niet het laatste dat we gaan zien van Peaky Blinders op Netflix. Inmiddels is bekend dat er nog twee seizoenen gaan komen. Toch moet hoofdrolspeler Cillian Murphy aan zijn toekomst denken en verder kijken naar de volgende grote rol. Volgens de bookmakers zou dat wel eens James Bond kunnen gaan worden. Onlangs reageerde hij zelf op die geruchten en kwam met een verrassend antwoord.

Benieuwd wat er in augustus nog op Netflix gaat verschijnen? Klik dan hier.

Netflix Nederland

Reageer op artikel:
Netflix onthult officiële releasedatum Peaky Blinders seizoen 5
Sluiten