Tip van de redactie #28: onze favoriete Netflix series en films om te bingen

Onze favorieten op Netflix


Dag in dag uit houden we voor jullie het laatste Netflix nieuws in de gaten. Wat is er nieuw? Welke films gaan er verdwijnen en welke populaire series moet je gezien hebben? Handig natuurlijk, maar waar kijken de mannen op de redactie nu eigenlijk het liefste naar? In deze rubrieken vertellen wij (Leroy, Noah en Thomas) wat onze favoriete zijn en waarom ook jij deze content moet gaan bingen.

Noah was er deze week snel bij en heeft nu al de nieuwe Netflix film Polar gekeken. Ook Leroy is in en nieuwe titel gedoken over seksuele voorlichting. Mark ging naar de Bahamas om te kijken hoe het vetste festival ooit veranderde in een grote ramp. Tot slot hebben we ook nog The Punisher voor je in de aanbieding. Kevin is bezig met het recent verschenen tweede seizoen terwijl ondergetekende eindelijk het eerste seizoen van de Marvel serie gebinged heeft.

Zit er deze week niets voor je tussen? Klik dan hier voor alle voorgaande edities van deze rubriek. Dat zijn er inmiddels al behoorlijk wat en er zit gegarandeerd wel wat voor je tussen.

Reageer op artikel:
Tip van de redactie #28: onze favoriete Netflix series en films om te bingen
Sluiten