Brute trailer voor superheldenserie Netflix van Michael B. Jordan

Marvel Studios is niet de enige studio die uit comics put voor zijn films en series. Ook Netflix heeft de smaak te pakken, met als resultaat de nieuwe serie Raising Dion.

Raising Dion op Netflix

De show is gebaseerd op de gelijknamige comic uit 2015, van Dennis Liu. Hij maakte er in 2016 tevens een korte film van, die niemand minder dan Hollywood-talent Michael B. Jordan onder ogen kreeg. Je kunt Jordan kennen van onder andere Creed en Black Panther.

De beste man was zo enthousiast dat hij direct de rechten kocht. Jordan werkte de afgelopen jaren met Netflix en de bedenker van de comic samen aan een op de korte film en comic gebaseerde Netflix Original, een volledige serie genaamd Raising Dion.

Jordan is niet alleen producent, maar speelt ook de rol van Dion’s vader. Raising Dion vertelt het vertaal van het kleine jongetje, gespeeld door Ja’Siah Young. Hij wordt opgevoed door een alleenstaande moeder (Alisha Wainwright) en de help van haar vriend (Jason Ritter).

Raising Dion Netflix
Bron: Netflix

Superkrachten, maar dan anders

De vader, gespeeld door Michael B. Jordan dus, is niet in the picture. Zowel moeder als zoon hebben het zwaar met zijn tweetjes, en komen maar net rond. De situatie wordt er nog complexer op wanneer ze ontdekken dat Dion superkrachten heeft.

Het is weer eens iets anders dan alle explosieve Marvel films. Een klein jongetje dat moeite heeft om zijn superkrachten onder controle te houden, een alleenstaande moeder die vecht om haar zoon te beschermen. En waar is de vader?

De originele comic en korte film werden niet voor niks de hemel in geprezen, dus wij kunnen niet wachten tot 4 oktober. Juist projecten als Raising Dion zorgen ervoor dat het superheldengenre voorlopig nog fris en interessant blijft. Op 4 oktober komen dus alle tien de afleveringen van Raising Dion naar Netflix. Check hieronder de trailer:

Raising Dion | Official Trailer | Netflix

A young boy struggling to control his newfound powers. A single mom fighting the odds to keep her son safe. Secrets, conspiracies, mysteries, all dangerously swarming around one family… Raising Dion launches October 4th, only on Netflix.

Reageer op artikel:
Brute trailer voor superheldenserie Netflix van Michael B. Jordan
Sluiten