Redactie
Redactie Netflix 15 november 2018

Netflix Podcast #14: The Sinner seizoen 2 en de Netflix-versie van Planet Earth

Om jou op elk platform te bedienen, vertalen we vanaf heden al het wekelijkse Netflix-nieuws naar een podcast: Kijkvoer! Binnen vijftien minuten praten Manners-redacteuren Thomas en Leroy je bij over de nieuwste films- en series op Netflix, het laatste nieuws rond de streamingdienst en delen we onze favorieten.

In deze Netflix Update van Kijkvoer! bespreken we het tweede seizoen van The Sinner, komen twee oorlogsdocumentaires langs en gaan we iets dieper in op het succes van The Haunting of Hill House. Het volledige overzicht met nieuwe films en series van week 46, vind je hier.

Maar niet alleen de releasekalender zit bomvol goede series en films, want er is ook enorm veel interessant nieuws omtrent toekomstige Netflix-content. Zo komt er een Netflix-variant van Planet Earth, kun je binnenkort geen Netflix meer kijken via de Nintendo Wii en komt er een prijsverlaging op de streamingdienst in Azië.

Luister hier de podcast over Netflix

Kijkvoer! kun je luisteren via alle podcast-apps, iTunes en Spotify. Vergeet je vooral niet te abonneren, zodat je wekelijks een reminder krijgt als een nieuwe aflevering online staat. De laatste aflevering, luister je hieronder.

Reageer op artikel:
Netflix Podcast #14: The Sinner seizoen 2 en de Netflix-versie van Planet Earth
Sluiten