Media 25 okt 2018 Redactie

Netflix Podcast #11: DareDevil, Making a Murderer, en komt Harry Potter naar Nederland?

Om jou op elk platform te bedienen, vertalen we vanaf heden al het wekelijkse Netflix-nieuws naar een podcast: Kijkvoer! Binnen vijftien minuten praten Manners-redacteuren Thomas en Leroy je bij over de nieuwste films- en series op Netflix, het laatste nieuws rond de streamingdienst en delen we onze favorieten.

In deze Netflix Update van Kijkvoer! bespreken we de nieuwe seizoenen van DareDevil, The Evolution of Hip Hop en Making A Murderer. Ook komt een nieuwe horrorserie om de hoek kijken: Haunted. Het volledige overzicht met nieuwe films en series van week 43, vind je hier.

Maar niet alleen de releasekalender zit bomvol goede series en films, want er is ook enorm veel interessant nieuws omtrent toekomstige Netflix-content. Een film met Sandra Bullock in de hoofdrol bijvoorbeeld (meer daarover, na de klik), en we hebben antwoord op de vraag of de volledige Harry Potter-filmserie naar Nederland komt. Benieuwd in welke volgorde je de films van Harry Potter het beste kunt bekijken? We hebben hier een makkelijk overzicht voor je gemaakt.

Luister hier de podcast

Kijkvoer! kun je luisteren via alle podcast-apps, iTunes en Spotify. Vergeet je vooral niet te abonneren, zodat je wekelijks een reminder krijgt als een nieuwe aflevering online staat. De laatste aflevering, luister je hieronder.

Reageer op artikel:
Netflix Podcast #11: DareDevil, Making a Murderer, en komt Harry Potter naar Nederland?
Sluiten