Netflix paait de allerluiste tv-kijkers

Goed nieuws voor de luie mannen onder ons. Eén van de makkelijkste handelingen die de man ooit heeft hoeven doen en die ver verwijderd is van ook maar enige vorm van normale intensiviteit, hoeft misschien in de toekomst óók niet meer. Want: Netflix heeft een manier gevonden waarop zappen verleden tijd is.

Elk jaar organiseert Netflix een interne ‘hackdag’ waar hun techneuten kunnen experimenteren met nieuw ontwikkelde snufjes. Daar is dit jaar het levensverbeterende ‘Mindflix’ gepresenteerd: een hoofdband waarmee je kunt zappen. Hij is gebaseerd op een meditatiehoofdband die hersengolven meet. Zo kan je door je hoofd naar rechts te bewegen bijvoorbeeld door gaan naar de volgende serie, nadat je met je luie lijf de vorige net heb afgesloten. Ten minste, als dat niet te veel werk is uiteraard.

In bovenstaande video laten de mannen van Netflix zien hoe het allemaal in zijn werk hoort te gaan. Nadat de proefpersoon al de nodige inspanning heeft geleverd door niet te denken aan trainen of sowieso iets van zijn leven te maken, heeft hij natuurlijk ook al helemaal geen zin en energie om de afstandsbediening te pakken. Mindflix is daar als verlosser.

Wanneer dit nieuwe primaire levensmiddel op de markt komt en of het überhaupt op de markt komt, dat is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Netflix paait de allerluiste tv-kijkers
Sluiten