Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 10 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Deze 6 veelbelovende Netflix Originals gaan nog in januari verschijnen

Netflix gaat ons in 2019 overladen met nieuwe Originals. De streamingdienst heeft grootse plannen en wij vinden dat prima. Hoe meer zij maken, hoe meer wij kunnen bingen. Ook in de eerste maand van het nieuwe jaar valt er genoeg te kiezen als het aankomt op Netflix Originals. Wij hebben er zes voor je op een rijtje gezet die je zeker in de gaten moet houden.

Polar – 25 januari

Ben je fan van de John Wick films? Dan hebben we goed nieuws, want Polar doet ons daar erg aan denken. Gewoon keiharde actie, maar dan met Mads Mikkelsen in plaats van Keanu Reeves. De Deense acteur speelt een gepensioneerde huurmoordenaar die wordt opgejaagd door zijn kleurrijke ex-collega’s. Het resultaat is een keiharde actiefilm. De trailer is in ieder geval veelbelovend. Meer weten over Polar? Klik dan hier.

Polar | Official Trailer [HD] | Netflix

The world’s top assassin, Duncan Vizla, aka The Black Kaiser (Mads Mikkelsen), is settling into retirement when his former employer marks him as a liability to the firm. Against his will, he finds himself back in the game going head to head with an army of younger, faster, ruthless killers who will stop at nothing to have him silenced.

Kingdom – 25 januari

Ook vanuit Korea komt er deze maand een nieuwe Netflix Original. In Kingdom gaan we terug naar het Korea van een jaar of vijfhonderd geleden. Een tijd waarin er nog Koreaanse samurai waren. Tot zover het historische accurate deel, want de serie draait om een virus die mensen in half dode monsters verandert. Kort gezegd is het dus samurai vs. zombies. Dat klinkt goed en ook de trailer is veelbelovend. Meer weten over deze serie? Klik dan hier.

Kingdom | Officiële trailer [HD] | Netflix

In een door corruptie en hongersnood getroffen koninkrijk verspreidt zich een mysterieuze plaag waarbij mensen na besmetting in monsters veranderen. De kroonprins wordt beschuldigd van verraad en probeert wanhopig zijn volk te redden. Hij trekt eropuit om het duistere kwaad te ontmaskeren. Kingdom is vanaf 25 januari wereldwijd beschikbaar op Netflix.

Close – 18 januari

Wil je het jaar beginnen met een spannende film vol actie? Dan doe je er goed aan om Close in de gaten te houden. Hierin volgen we Sam. Zij is bodyguard en moet een jongedame beschermen. Een nogal verwende jongedame om precies te zijn, want ze is de erfgenamen van een miljarden bedrijf. Daar willen duistere figuren misbruik van maken en het is aan Sam om haar te beschermen, maar dat is zeker geen gemakkelijke taak.

Close | Officiële trailer [HD] | Netflix

Getraind om te beschermen. Geboren om te overleven. Kijk #Close op #Netflix vanaf 18 januari 2019. Lijfwacht Noomi Rapace en haar cliënte slaan na een gewelddadige ontvoering op de vlucht. Dit authentieke actiedrama met twee vrouwelijke hoofdrollen werd geschreven en geregisseerd door Vicky Jewson.

The Last Laugh – 11 januari

Er is dus behoorlijk wat moord en doodslag in januari. Daarom is het goed om te weten dat Netflix ook met feelgoodfilm The Last Laugh komt. In deze serie zien we hoe de door Chevy Chase gespeelde Al Hart zijn oude vriend Buddy Green tegenkomt in het bejaardentehuis. Vroeger was Buddy een stand-up comedian, maar die droom heeft hij laten varen. Gelukkig weet Al hem te overtuigen dat het nog niet te laat is. Samen gaan de oudjes op tournee en beleven een hilarisch avontuur.

The Last Laugh | Official Trailer [HD] | Netflix

When retired talent manager Al Hart is reunited with his first client, Buddy Green, a comic who quit show business 50 years ago, he convinces Buddy to escape their retirement community and hit the road for a cross-country comedy tour.

Sex Education – 11 januari

Als tiener is er niks zo vervelend als een ouder met een beschamende baan, tenzij je dit weet te draaien tot een voordeel. Zo doet ook de onzekere Otis in Sex Education. Zijn moeder is sekstherapeute en die kennis besluit hij te gebruiken om zijn medestudenten te helpen met hun problemen. Hierdoor wordt hij opeens een stuk populairder, maar dat brengt ook weer problemen met zich mee. Een goede keuze als je op zoek bent naar een dramaserie met een flinke dosis komedie.

Sex Education | Official Trailer [HD] | Netflix

Channeling his Sex Therapist mother, inexperienced teen Otis decides to set up a Sex Therapy clinic at school for the hopeless students of Moordale High. Get ready for love, laughs, lube, and the best time of their lives. Coming January 11, only on Netflix.

Russian doll – 1 februari

Oké, we hebben een klein beetje gelogen in de titel. De zesde Netflix Original in dit lijstje komt namelijk op 1 februari uit. We hebben hem er toch maar ingezet, want Russian Doll kan echt een interessante serie worden. Zeker als je van duistere humor houdt. Benieuwd waarom wij zo enthousiast zijn? Klik dan hier om te lezen waar Russian Doll over gaat en bekijk meteen de bijbehorende trailer.

Alles over Netflix

Benieuwd welke series wij je nog meer aanraden? Luister dan naar onze podcast Kijkvoer! Hierin bespreken we iedere week wat er nieuw is op Netflix, het laatste nieuws en welke series je niet mag missen. Klik daarom snel hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Netflix Nederland

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze 6 veelbelovende Netflix Originals gaan nog in januari verschijnen
Sluiten