Mark Hofman
Mark Hofman Netflix 24 jan 2019

Deze 8 keiharde Originals verschijnen in februari op Netflix

Films en series van derde partijen weten zijn een aanzienlijk onderdeel van het aanbod van Netflix. Maar waar gevestigde namen ons weten te vermaken, zijn het vooral de Netflix Originals die ons vaak weten te verrassen. Gelukkig voor ons voegt de streamingdienst elke maand een flink aantal producties uit eigen stal toe en dat is in februari niet anders. 

We snappen bij Manners dat je door de bomen het bos vaak niet meer ziet, dus helpen we je een handje. Komende maand verschijnen er weer genoeg Netflix Originals en wij hebben de acht lekkerste voor je op een rij gezet.

Staat er niks voor je tussen? In ons Netflix dossier vind je een groot aanbod van films en series die sowieso de moeite waard zijn. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste Netflix-nieuws.

Velvet Buzzsaw – 1 februari

Het grote team achter Nightcrawler heeft zich opgemaakt voor een nieuw ambitieus project. In Velvet Buzzsaw zien we een zelfingenomen galerij-eigenaar, samen met een gevreesde kunst-criticus, verschillende schilderijen erven van een overleden kunstenaar. Maar waar deze op het eerste oog slechts prachtige kunst lijken te zijn, blijkt dat er iets heel anders aan de hand is. De film Velvet Buzzsaw heeft niet voor niets het label “Thriller” gekregen, want er is overduidelijk iets met deze kunstwerken aan de hand. De schilderijen blijken een uiterst groot geheim te verbergen.

Velvet Buzzsaw | Officiële trailer [HD] | Netflix

Alle kunst is gevaarlijk. Kijk #VelvetBuzzsaw op #Netflix vanaf 1 februari 2019. De thriller Velvet Buzzsaw speelt zich af in de wereld van moderne kunst in Los Angeles, waar rijke kunstenaars en mega-verzamelaars een hoge prijs betalen als kunst en handel samenkomen.

Velvet Buzzsaw, met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol, is vanaf 1 februari te zien op Netflix.

Nightflyers – 1 februari

Wie aan Georg R.R. Martin denkt, heeft hoogstwaarschijnlijk direct Game of Thrones in het hoofd. Echter is de legendarische schrijver ook verantwoordelijk voor de science-fiction culthit Nightflyers. Een fantastisch verhaal dat door Netflix is omgezet tot immens spannende serie. Acht wetenschappers proberen contact te zoeken met buitenaards leven en moeten hiervoor alle uithoeken van het universum ontdekken. Om dit te doen maakt het team gebruik van The Nightflyer, een geavanceerd ruimteschip welke hen daar kan brengen. Maar waar de reis naar het onbekende al spannend zat is, blijkt snel dat niemand op het schip te vertrouwen is. En dat zorgt toch voor flink wat problemen.

Nightflyers | Trailer [HD] | Netflix

Het diepste duister zit van binnen. Nightflyers begint op 1 februari op Netflix.

Nightflyers seizoen 1 is vanaf 1 februari te zien op Netflix.

One Day at a Time – 8 februari

Waar bovenstaande films en series hartstikke nieuw zijn, geldt dat niet voor One Day at a Time. De sitcom staat al enige tijd op Netflix, maar keert komende maand terug voor een derde seizoen. In deze remake van de gelijknamige hit-sitcom, volgen we een typisch gezien. Een Cubaans-Amerikaanse moeder moet haar oudere zoon en tienerdochter zo goed mogelijk op proberen te voeden. Gezien dat best lastig verloopt, is het tijd voor haar om hulp in te schakelen. Ze vraagt haar ouderwetste moeder om hulp, maar dat lost de problemen alles behalve op. Sterker nog: het wordt allemaal nog net iets moeilijker dan het al was.

One Day At a Time – Seizoen 3 | Officiële trailer [HD] |Netflix

Op 8 februari is de familie Alvarez terug voor seizoen 3, alleen op Netflix.

One Day at a Time seizoen 3 is vanaf 8 februari te zien op Netflix.

High Flying Bird – 8 februari

Wanneer Ocean’s Eleven regisseur Steven Soderbergh met een nieuwe productie komt, weten we al dat het ontzettend tof gaat worden. Of we gelijk hebben gaan we volgende maand overigens pas zien. De regisseur komt met High Flying Bird: een film over een zaakwaarnemer die zijn beginnende basketbal ster probeert te voorzien van verschillende deals en contracten. Waar het verhaal misschien niet zo heel spannend lijkt op het eerste oog, is de productie dat wel. High Flying Bird is namelijk geheel opgenomen met een iPhone en de kwaliteit is opmerkelijk goed. Alleen daarom zou je de film al moeten checken.

High Flying Bird | Official Trailer [HD] | Netflix

In the midst of a pro basketball lockout, sports agent Ray Burke (André Holland) finds himself caught in the face-off between the league and the players. His career is on the line, but Ray is playing for higher stakes.

High Flying Bird is vanaf 8 februari te zien op Netflix.

Dirty John – 14 februari

Het zou zomaar kunnen dat de naam Dirty John je bekend voorkomt. De nieuwe serie van Netflix is namelijk gebaseerd op de gelijknamige Los Angeles Times podcast. In de serie krijgen we te maken met een stevig potje True Crime, dat een waargebeurd verhaal verteld. In Dirty John volgen we John Meehan, wiens relatie met Debra Newall niets is wat het lijkt. Want waar deze twee vanaf de buitenkant een geweldige internetreleatie lijken te hebben, is de werkelijkheid een heel stuk anders. Sterker nog: het is een gruwelijke nachtmerrie.

Dirty John: Season 1 | Official Trailer [HD] | Netflix

Dirty John, starring Eric Bana and Connie Britton, is an eight-part true crime anthology series based on the Los Angeles Times podcast of the same name. This sexy, provocative and harrowing real-life thriller follows the true events of an online dating relationship turned dangerous that rocked headlines and shocked the world.

Het eerste seizoen van Dirty John is vanaf 14 februari te zien op Netflix.

The Umbrella Academy – 15 februari

Netflix is niet vies van een goede superhelden serie op z’n tijd. Met The CW, DC en Marvel in haar aanbod, is overduidelijk te zien dat de dienst het genre serieus neemt. Iets wat met The Umbrella Academy nog maar eens bewezen wordt. We volgen het verhaal van een groep superhelden die allemaal opgevoed zijn door dezelfde adoptievader. Wanneer hij komt te overlijden komt de groep voor het eerst weer bij elkaar, en dat is maar goed ook. De wereld heeft namelijk nog maar acht dagen voor het compleet vernietigd wordt. Tijd voor de helden om onze planeet voor eens en voor altijd te redden.

De cast van The Umbrella Academy is zeker weten geen verkeerde. Zo zien we Ellen Page, Tom Hopper, Robert Sheenan en Mary J. Blige onder andere in het eerste seizoen verschijnen.

The Umbrella Academy | Teaser [HD] | Netflix

When it rains, it pours. Here’s your first look at The Umbrella Academy. Coming to Netflix February 15. A dysfunctional family of superheroes comes together to solve the mystery of their father’s death, the threat of the apocalypse and more. Adapted from the comic created by Gerard Way and Gabriel Bá.

Het eerste seizoen van The Umbrella Academy verschijnt op 15 februari.

Paddleton – 22 februari

Wat doe je wanneer je allerbeste vriend opeens terminaal ziek wordt? Het is een vraag die we beantwoord krijgen in de heftig emotionele film Paddleton. We volgen Michael en Andy, twee buitenbeentjes, die een unieke vriendschap sluiten. De twee doen alles samen en genieten volop van het leven. Echter gooit kanker roet in het eten. Michael is doodziek, niet meer te helpen en ziet het leven ook niet meer zitten. Hij wil het liefst dood, maar kan dat niet alleen. De grote vraag voor Andy is om hem daar bij te helpen, maar hoe vraag je zoiets in godsnaam?

Paddleton | Official Trailer [HD] | Netflix

An unlikely friendship between two misfit neighbors becomes an unexpectedly emotional journey when one of them is diagnosed with terminal cancer. Watch PADDLETON on Netflix: https://www.netflix.com/title/80224060 #Netflix #MarkDuplass #RayRomano SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Paddleton is vanaf 22 februari te zien op Netflix.

Suburra: Blood on Rome – 22 februari

In oktober 2017 kregen we de eerste Italiaanse Netflix Original voorgeschoteld. Suburra vertelt het verhaal van waargebeurde confrontaties tussen Rome en Vaticaan stad. Confrontaties die alles behalve vreedzaam verliepen. Het eerste seizoen werd ontzettend goed ontvangen en behaalde daardoor ook aardig wat succes. Er zijn verschillende media die Suburra: Blood On Rome een perfecte combinatie tussen The Wire en Breaking Bad noemen. Dat eerste seizoen scoorde een 8 op IMDb en we zijn daardoor heel erg benieuwd wat het tweede seizoen gaat doen.

Suburra: Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix

Same criminals, new alliances. The thirst of power is getting bigger. Who will conquer Rome? Watch Suburra on Netflix: https://www.netflix.com/title/80081537 #Netflix #Suburra #AlessandroBorghi SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with 130 million memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Het tweede seizoen van Suburra: Blood on Rome is vanaf 22 februari te zien.

Reageer op artikel:
Deze 8 keiharde Originals verschijnen in februari op Netflix
Sluiten