Mark Hofman
Mark Hofman Netflix 12/12/2018

Deze Netflix Originals zijn in 2018 het meeste bekeken

Netflix heeft ons in 2018 weer een prachtige dienst bewezen. Van de regenachtige dagen in januari tot aan de zonovergoten weken in augustus: het platform stond klaar met een zooi geweldige content. Maar nu dat jaar tot een einde komt, is het best interessant om te zien wat we het meeste hebben bekeken. En onder het motto ‘u vraagt, wij draaien’, komt Netflix met een heel mooi lijstje. 

Want het jaar 2018 was er eentje op het gebied van Netflix Originals. We kregen fantastische series als Bodyguard, Narcos: Mexico en La Casa De Papel. Series die werden aangevuld door een arsenaal goede films zoals Outlaw King en Quincy. Maar welke van deze fantastische films en series hebben we het meeste bekeken? Netflix geeft het verlossende antwoord!

Meest bekeken Netflix Originals

Netflix had dit jaar een aantal zeer goede films en series voor je klaar staan. Zeker op het gebied van Netflix Originals was het een mooi jaar. Om te laten zien welke we met z’n alle het meeste gebingewatched hebben, komt de streamingdienst met een complete lijst. Deze lijst is berekend door middel van de hoogste watch time per kijksessie. Hierdoor zou je denken dat content van een half uur per aflevering bijna geen kans maakt. Maar niets is minder waar. The Haunting of Hill House en 13 Reasons Why staan ook gewoon in de lijst.

Deze 10 serie hebben we met elkaar het meeste gebingewatched:

Best bekeken Netflix series

Maar er zijn uiteraard ook genoeg films die we hebben bekeken dit jaar. Van alle Netflix Original Films hebben we er drie als een malle gekeken. En dan niet een keer, niet twee keer, maar heel veel keer. Dit zijn volgens Netflix de drie films die het beste bekeken zijn afgelopen jaar.

Best bekeken Netflix films

Uiteraard zijn we ook bijzonder benieuwd welke content we in het algemeen het meeste hebben bekeken. Of Netflix hier wat over naar buiten brengt is op dit moment niet bekend.

Reageer op artikel:
Deze Netflix Originals zijn in 2018 het meeste bekeken
Sluiten