Razend spannende misdaadthriller Braqueurs is nu te bingen op Netflix

Grote kans dat je op dit moment middenin Narcos: Mexico zit of helemaal opgaat in het laatste seizoen van House of Cards. Absolute top series, maar ook beiden netflix Originals waar je de aandacht bij moet houden. Als je even niet oplet of in slaap dommelt, kun je maar zo iets belangrijks missen. Dat wil je natuurlijk niet en daarom kun je op die momenten beter Braqueurs aanzetten. Een Netflix Original die niet te ingewikkeld is, maar wel rete spannend en vermakelijk.

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat Braqueurs een uit Frankrijk afkomstige film is. Onze talenknobbel is verre van groot en zeker Frans is niet ons ding. Verder dan voulez vous coucher avec moi komen we eigenlijk niet. Daarom hebben we onze grote vriend Google gevraagd wat Braqueurs betekent en het antwoord dat we kregen was: rovers. Eigenlijk ook wel logisch, want dat is precies waar deze Netflix Original over gaat.

Rovers in de problemen

Deze misdaadthriller draait namelijk om een groepje moderne rovers. Yanis, Eric, Nasser en Frank zijn behoorlijk bedreven in het opzetten van een overval. Vooral het leegroven van geldtransporten behoort tot hun specialiteiten. Met grote precisie en snelheid trekken ze de met geld gevulde busjes leeg. De politie heeft geen kans tegen deze rovers, maar dat is ook niet hun grootste vijand in de film.

BRAQUEURS Bande Annonce (Kaaris – 2016)

Une immersion sans concession dans le quotidien de l’équipe de braqueurs la plus efficace de Paris… ★ Rejoins-nous sur Facebook ► http://facebook.com/Filmsactu ★ Les Meilleurs Films Français ICI ► http://bit.ly/Films-Francais Yanis, Eric, Nasser et Frank forment l’équipe de braqueurs la plus efficace de toute la région Parisienne.

Het gevaar komt uit een andere hoek van het criminele circuit. Het jongere broertje van Yanis wil onderdeel worden van de bende en maakt in de drang om zichzelf te bewijzen een grote fout. Hij gaat in zee met een groep dealers en dat blijken niet de beste partners. De groep rovers wordt gedwongen om voor de dealers te werken, maar proberen ondertussen uit hun greep te ontsnappen.

Braqueurs op Netflix

Het resultaat is een met actie gevulde, maar vooral spannende misdaadthriller. Niet te ingewikkeld, maar wel lekker vermakelijk. Perfect als tussendoortje. Hij duurt maar twintig minuten langer dan een aflevering van Narcos: Mexico. Gewoon even een pallet cleanser om vervolgens House of Cards verder te bingen of weer in de Mexicaanse drugswereld te duiken.

Ben je zo’n binge-beest dat je hier niet genoeg aan hebt? Klik dan hier voor nog veel meer toffe films en series die je kunt gaan bingen.

Netflix-Nederland

Reageer op artikel:
Razend spannende misdaadthriller Braqueurs is nu te bingen op Netflix
Sluiten