Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 30 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Netflix ontketent de drugsoorlog in keiharde Narcos: Mexico seizoen 2 trailer

Een dag voor valentijn verschijnt het tweede seizoen van Narcos: Mexico. We hebben er even op moeten wachten, maar nu komt de releasedatum dan toch echt dichterbij. Over twee weken gaat de drugsoorlog verder, en dat betekent dat het nu wel een keer tijd is voor een volwaardig trailer. De tijd van teasers is voorbij en Netflix toont ons eindelijk wat echt kunnen gaan verwachten.

Veel actie in ieder geval, want het lijkt erop dat de strijd om de Mexicaanse drugswereld nu echt gaat beginnen. Het eerste seizoen van Narcos: Mexico kende genoeg spanning, maar was toch vooral een opzet voor wat komen gaat. De karakters werden geïntroduceerd en de wereld werd neergezet. Je voelde dat de echte strijd tussen de politie en de kartels, maar ook onderling tussen de kartels, nog moet gaan beginnen.

Bekende drugsbazen en nieuwe helden

Nou, dat gaat zeker gebeuren. In de trailer die Netflix deze week onthulde zien we namelijk dat Miguel Ángel Félix Gallardo (gespeeld door Diego Luna) definitief afscheid heeft genomen van zijn onzekere kant. In het eerste seizoen van Naros: Mexico liet hij zich nog wel eens afbluffen, maar dat gaat nu dus echt niet meer gebeuren. Wat dat gaat betekenen? Keiharde onderwereld politiek, enorme drugs operaties, verraad en uiteindelijk een oorlog waarin niemand gespaard gaat worden. Onderstaande trailer vat dat goed samen.

Hoewel de kartels zich vooral druk maken om hun concurrenten moeten ze ook nog rekening houden met de politie. Ook de DEA is namelijk weer van de partij. Narcos: Mexico is niet compleet zonder charismatische DEA-agent die het juiste wil doen. In seizoen twee van deze Netflix-topper is die rol weggelegd voor Scoot McNairy. Hij speelt Walt Breslin en is een nieuw gezicht in Narcos: Mexico. Oke, niet helemaal nieuw. Hij was namelijk ook de verteller in seizoen één en was kort te zien in de laatste aflevering.

Narcos: Mexico releasedatum op Netflix

De strijd om Mexico gaat nu echt beginnen en wij kunnen niet meer wachten. Gelukkig hoeft dat ook niet, want vanaf 13 februari staat Narcos: Mexico seizoen twee op Netflix. Misschien toch maar even vragen aan je partner of Valentijnsdag dit jaar niet een weekje opgeschoven kan worden.

Op de hoogte blijven van het laatste streaming-nieuws? Check dan onze podcast: Kijkvoer! Vol met de nieuwste series en het laatste nieuws van alle streamingdiensten die ertoe doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix ontketent de drugsoorlog in keiharde Narcos: Mexico seizoen 2 trailer
Sluiten