Noah Korevaar
Noah Korevaar Films & Series 18 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe Stranger Things: Netflix deelt trailer I Am Not Okay With This

Het gaat ondanks de teaser voor seizoen 4 nog even duren voor we meer Stranger Things krijgen op Netflix. Gelukkig hebben de producenten van die show wel een ander project voor je klaar staan vanaf 26 februari: I Am Not Okay With This.

I Am Not Okay With This

Dat is een op de gelijknamige grafische novelle van Charles Forsman gebaseerde serie. Het talent erachter belooft in ieder geval al veel goeds. Naast de producenten van Stranger Things wordt de Netflix Original namelijk gemaakt door niemand minder dan Jonathan Entwistle. Oftewel, de regisseur van The End of the F***ing World.

I Am Not Okay With This gaat over Sydney. Ze is in veel opzichten een normale tiener die op de middelbare probeert te overleven. Vrienden, worstelingen met familie en het ontdekken van seksualiteit behoren tot het normale tienerplaatje.

Tot ze begint te ontdekken dat ze superkrachten heeft en dus anders is dan haar leeftijdsgenoten. I Am Not Okay With This zou je dus kunnen beschrijven als een coming of age verhaal, maar dan met een superhelden twist.

IT, maar…

Sydney wordt gespeeld door niemand minder dan Sophia Lillis, de jonge actrice die definitief doorbrak met de monsterhit IT. Opvallend genoeg is ook Wyatt Oleff gecast. Hij speelde naast Lillis in de IT-films.

Ondanks al die vergelijkingen hopen we dat I Am Not Okay With This bovenal zijn eigen verhaal kan vertellen. Netflix bedrukt in marketingmateriaal continu dat de show een soort mix tussen Stranger Things en The End of the F***ing World gaat worden, maar het hele ‘tieners met superkrachten’-cliché kennen we nu wel.

26 februari op Netflix

De onderstaande trailer lijkt er in ieder geval op te wijzen dat Netflix een nieuwe topserie te pakken heeft. Op 26 februari staat het complete eerste seizoen van I Am Not Okay With This op de streamingdienst. In de tussentijd kijken we nog een keer naar de eerste teaser voor Stranger Things seizoen 4.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
De nieuwe Stranger Things: Netflix deelt trailer I Am Not Okay With This
Sluiten