Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 10 dec 2019

Netflix deelt drie nieuwe trailers The Witcher: ontmoet de hoofdpersonen

Netflix heeft drie nieuwe trailers gedeeld van de fantayserie The Witcher. Maak kennis met de drie hoofdrolspelers; Geralt van Rivia (Henry Cavill), Yennefer van Vengerberg (Anya Chalotra) en Princess Ciri (Freya Allan).

Drie trailers van de hoofdpersonages in The Witcher

Regelmatig wordt een serie ‘de nieuwe Game of Thrones‘ genoemd, maar vaak slaat dat nergens op. Bij de nieuwe Netflix Original The Witcher is dat een ander geval, omdat beide series behoorlijk wat overeenkomsten hebben. Die overeenkomsten schreven we al eens op en lees je hier terug. Nu aandacht voor de nieuwe hoofdpersonen en de acteurs door wie ze gespeeld worden. Je leert ze kennen in deze drie nieuwe trailers.

Geralt van Rivia

De centrale persoon in Netflix Original The Witcher is Geralt van Rivia. Hij wordt gespeeld door Henry Cavill, die je wellicht beter kent als Superman. Geralt is een eenzame jager op monsters en probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten zijn plek te vinden.

Yennefer van Vengerberg

Yennefer van Vengerberg wordt gespeeld door Anya Chalotra en speelt een grote rol in The Witcher. Na een verschrikkelijke jeugd wordt ze verkocht door haar vader, onder meer omdat ze een misvormde kaak heeft. Daarna volgt een lange levensreis en blijkt ze magische krachten te hebben.

Princess Cirilla

Princess Cirilla wordt gespeeld door Freya Allan, groeit op als prinses en wil dat leven ontvluchten. Vanuit het niets komt ze in een wrede wereld terecht, raakt ze alles kwijt en wordt ze achtervolgd. “Vind Geralt van Rivia”, zijn de laatste woorden van haar moeder. Princess Ciri in The Witcher kan gezien worden als het equivalent van Brandon Stark in Game of Thrones. Beiden zijn het jonge personages die door ruimte en tijd kunnen ‘reizen’. Ook Ciri heeft een kernrol in de serie.

De gloednieuwe fantasyserie The Witcher is vanaf 20 december 2019 te zien op Netflix.

? Check ook: Netflix wekt 80’s fantasy tot leven in prequel-serie The Dark Crystal

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix deelt drie nieuwe trailers The Witcher: ontmoet de hoofdpersonen
Sluiten