Dankzij deze handige website weet je precies wat er nieuw is op Netflix

Netflix blijft maar groeien en groeien. Bijna ieder dag worden er weer series en films toegevoegd aan de enorme digitale bibliotheek. Ideaal, want zo is er altijd wel wat nieuws om te kijken. Helaas kleeft er ook een nadeel aan deze gigantische stroom van content. Als je even niet oplet, mis je misschien wel je nieuwe favoriete serie. Dat wil je natuurlijk voorkomen en daarom is er de website Just Watch.

Just Watch verzamelt alle nieuwe content op een overzichtelijke tijdlijn. Zo kun je moeiteloos door alle content scrollen die in de afgelopen periode is verschenen. Op die manier weet je zeker dat je nooit meer iets misloopt en ontdek je als eerste de nieuwste series, maar daar blijft het niet bij. Just Watch heeft namelijk nog veel meer handige functionaliteiten.

Meer dan alleen Netflix

De website beperkt zich namelijk niet alleen tot Netflix. Ook diensten als Videoland, Amazon Prime en Pathé Thuis zijn op Just Watch te vinden. Hoewel de meeste mensen alleen gebruik maken van Netflix is het toch handig dat ook deze diensten meegenomen zijn. Zo maak je gemakkelijk een overzicht van welke series en films er nieuw zijn op de diensten die jij gebruikt.

Naast een handige tool om op de hoogte te blijven, is Just Watch ook geschikt om te graven in de enorme contentbibliotheek van Netflix. Je kunt heel gemakkelijk filteren op verschillende genres en periodes, maar ook op ratings. Zo kun je zoeken op een minimale IMDb of Rotten Tomatoes score. Het kaf van het koren scheiden wordt daardoor een stuk gemakkelijker.

Zo mis je geen enkele serie

Een ander groot voordeel van Just Watch is dat ze zich niet alleen beperken tot de Amerikaanse Netflix kijkers. Je kunt namelijk aangeven vanuit welk land je kijkt, zodat je alleen de series en films ziet die in jouw land beschikbaar zijn. Veel vergelijkbare sites hebben deze optie niet en juist dat maakt Just Watch een onmisbaar hulpmiddel in de zoektocht naar je nieuwe Netflix binge. Dus klik snel hier en mis niks meer.

Reageer op artikel:
Dankzij deze handige website weet je precies wat er nieuw is op Netflix
Sluiten