A. de Jong
A. de Jong Netflix 29 jul 2019

Netflix koopt nieuwe Nederlandse serie na succes Undercover

Het heeft even geduurd, maar er gloort hoop aan de horizon voor Nederlandse films en series op Netflix. Na Undercover heeft de streamingdienst een nieuwe Nederlandse serie gekocht, TOON genaamd.

Netflix koopt nieuwe Nederlandse serie

Na het succes van Undercover kan de hele wereld op Netflix straks genieten van een nieuwe Nederlandse serie. Het gaat om TOON, een serie van twee seizoenen met acht afleveringen die in 2016 al eens te zien was in Nederland, maar exclusief voor klanten van KPN. Nu heeft Netflix de rechten gekocht en bekendgemaakt dat de komedieserie straks in verschillende landen te streamen is.

Toon kijken? Serie 2016 | tvserieskijken.nl

Toon kijken? Toon is een komedieserie uit 2016. Deze serie is ontwikkeld door telecombedrijf KPN. Je kunt nu alle afleveringen online kijken!

De sociaal onhandige muzikant Toon

De Nederlandse serie gaat over gaat over de Nederlandse reclamejingle-componist Toon, die wordt verrast met een surpriseparty. Als hij wordt gevraagd een nummer te spelen, zingt hij dat hij iedereen het liefst zo snel mogelijk naar huis ziet gaan. Het filmpje wordt opgenomen met een telefoon, verschijnt op Youtube en wordt een hit. Tegen de wil van de sociaal onhandige muzikant in groeit zijn populariteit, ook nog in een scene waar hij niets mee heeft. En dat leidt tot hilarische situaties, zoals zijn opwachting in Jinek. Het leuke aan TOON is dat de cast relatief onbekend is en je dus niet wordt doodgegooid met de bekende hoofden uit het Nederlandse acteursgilde.

Cast

Naast hoofdrolspeler Joep Vermolen bestaat de cast van deze nieuwe Nederlandse serie op Netflix uit onder anderen Amy van der Weerden, Loulou Hameleers, Marijn Klaver, Robbert Bleij, Arend Brandligt en Hanna van Vliet. In TOON zijn gastrollen weggelegd voor onder anderen Tygo Gernandt, Eva Jinek, DJ Jean, Bram Moszkowicz, Kim Feenstra, Gwen van Poorten en nog een rits Nederlandse sterren.

Waneer TOON op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. We houden je op de hoogte.

🎬 Check hier 5 redenen om de Nederlandse serie Undercover op Netflix te kijken

Reageer op artikel:
Netflix koopt nieuwe Nederlandse serie na succes Undercover
Sluiten