Nieuw op Netflix: All Stars en meer films die je nu kunt streamen

Netflix heeft de afgelopen week weer een flinke lading nieuwe titels toegevoegd, waaronder zes nieuwe films. We zetten ze voor je op een rijtje, inclusief trailer.

Foreigner

The Foreigner is terug op Netflix! Fans van brute actiefilms kunnen opnieuw genieten van Jackie Chan, die nog steeds in topvorm is. Hij speelt de eigenaar van een Chinees restaurant in Engeland, die zijn enige resterende familielid verliest door een bomaanslag. Hij besluit zelf zijn verleden als commando in te zetten en gaat op zoek naar de daders. Al snel komt vice-premier Liam Hennessy (Pierce Brosnan) op zijn pad. Van de regisseur van Casino Royale!

Patriots Day

Patriots Day flopte behoorlijk in de bioscoop. De film krijgt nu een tweede kans op Netflix, waar de samenwerking tussen Hancock-regisseur Peter Berg en Mark Wahlberg in ieder geval in Amerika al direct de top 10 binnen schoot. En terecht, want Patriots Day is een betere film dan je misschien zou verwachten. De film gaat over de bomaanslag tijdens de Boston Marathon, in 2013. Mark Wahlberg speelt politiecommissaris Ed Davis. Hij doet samen met de FBI onderzoek naar de aanslag, resulterende in een jacht op op de daders.

All Stars

Deze zomer is het tijd voor de ultieme nostalgie dankzij de oer-Hollandse voetbalfilm All Stars. Zeven vrienden spelen al vijftien jaar samen elke zondag een mooi potje voetbal. Een traditie die steeds meer onder druk komt te staan door hun levens buiten het veld. De verschillen tussen de vrienden worden namelijk steeds groter. Hun vijfhonderdste wedstrijd komt er aan: kunnen de zeven vrienden de waarde van hun vriendschap opnieuw ontdekken? Heerlijke Nederlandse nostalgie op Netflix, checken die hap!

The Old Guard

Het is weer tijd voor de volgende grote blockbuster van Netflix zelf, een Original dus. Charlize Theron speelt de hoofdrol in actie/fantasy-film The Old Guard. Ze speelt Andy, een vrouwelijke strijder die een geheim genootschap van onsterfelijke huurlingen leidt. Ze heeft de bovennatuurlijke gave om zichzelf te genezen, en beschermen zo al eeuwenlang de wereld. Na eeuwen in het geheim opereren worden ze echter opeens ontmaskerd tijdens een operatie in Zuid-Soedan. Verwacht geen origineel Oscar-materiaal. De eerste recensies beloven vooral een hersenloze actiefilm.

Only

Spoiler-alert: alles wijst erop dat Only een film is die je het beste links kunt laten liggen. De IMDb-score van 5.0 liegt er niet om. Voor science-fiction fans is het echter wellicht nog een film die je een keer met een oog kijkt. Een komeet zorgt ervoor dat de aarde wordt geteisterd door een virus. Alle vrouwen die ermee in aanraking komen sterven. Het resultaat? Een samenleving waarin barbaarse mannen op de resterende vrouwen jagen, en een jong koppel dat zich in hun appartement verschanst. Uiteindelijk zullen ze echter naar buiten moeten gaan…

Jim Jeffferies: Intolerant

Na al die bloedserieuze speelfilms is het tijd voor een stukje stand-up van hoog niveau. De nieuwste special van Jim Jefferies staat namelijk op Netflix! In Intolerant schotelt de comedian je weer een uur lang hilarische verhalen voor over dates, generatieverschillen en zijn eigen bizarre gewoonten. Ook schuwt Jefferies de pittigere onderwerpen niet, zoals de verschuivende grenzen in stand-up comedy. Een aanrader!

Reageer op artikel:
Nieuw op Netflix: All Stars en meer films die je nu kunt streamen
Sluiten