Netflix Nederland hint officieel naar Harry Potter films, nog dit jaar!

Vorig jaar moesten Harry Potter fans een flinke domper incasseren. Alles leek er eind vorig jaar namelijk op te wijzen dat de complete filmserie naar Netflix zou gaan komen. Dat bleek vervolgens ook te kloppen… maar enkel in Frankrijk.

Harry Potter op Netflix?

Pathé maakte daar gretig gebruik van door fans te troosten met korting op Pathé Thuis. Dat is leuk, maar het liefst streamen we met kerst natuurlijk de magische films gewoon op Netflix. 2019 biedt een herkansing, zo lijkt de Nederlandse tak van de streamingdienst nu onthuld te hebben.

Dit keer kan het dus niet opeens om Frankrijk, Duitsland of een ander land gaan. Het specifieke Nederlandse Twitter-account van Netflix slingerde vandaag namelijk de onderstaande tweet de wereld in.

Netflix NL on Twitter

2009: Hé! 2010: Netflix 2011: wanneer 2012: komt 2013: Harry 2014: Potter 2015: nou 2016: eindelijk 2017: potverdorie 2018: ??? 2019: !!!!!!!!

De tweet toont een tijdlijn van de korte geschiedenis van Netflix als streamingdienst, al kwam de dienst pas in 2013 naar Nederland. Het resultaat is een klacht/vraag die je op sociale media om de seconde voorbij ziet komen: “Hé! Netflix wanneer komt Harry Potter nou eindelijk potverdorie??? !!!!!!”

De perfecte kerst

Die uitroeptekens staan achter 2019, wat erop lijkt te wijzen dat alle Harry Potter films nog dit jaar eindelijk naar Netflix zullen komen. Je gaat als streamingdienst immers niet hinten naar dergelijk nieuws als je vervolgens niet daadwerkelijk aan de verwachtingen kunt voldoen die je zelf hebt gecreëerd. Toch? Alsjeblieft?

Hopelijk komt de streamingdienst snel met een officiële bevestiging, zodat we alvast de agenda voor de feestdagen kunnen gaan vullen. Kleedje erbij, warm drankje, een grote televisie die je tijdens Black Friday hebt gescoord met Netflix erop, en bingen maar! Wat wil je nou nog meer tijdens kerst?

Reageer op artikel:
Netflix Nederland hint officieel naar Harry Potter films, nog dit jaar!
Sluiten