Netflix-ster sluit mogelijk aan bij Marvel project met ongekende cast

Avengers: Endgame is achter de rug en een nieuwe fase in de ongekend populaire MCU staat op het punt van beginnen, maar wat kunnen we verwachten? Er is nog veel onduidelijk, maar wat we wel weten is dat Marvel’s The Eternals een belangrijke rol gaat spelen. Hoewel we nog weinig weten over deze film begint de cast langzaam vorm te krijgen. Richard Madden en Angelina Jolie zijn de grootste namen tot zover en daar gaat mogelijk ook een van Netflix bekende ster bijkomen.

Als we de geruchten mogen geloven, is het namelijk slechts een kwestie van tijd voordat Millie Bobby Brown toegevoegd wordt aan de cast van The Eternals. De actrice is pas net vijftien geworden, maar is al wereldberoemd. Dat heeft vooral te maken met haar rol in Stranger Things. In deze populaire Netflix Original serie speelt Millie Bobby Brown een meisje met superkrachten genaamd Eleven.

Van Netflix naar Marvel

Of dit klopt kun je het beste vragen aan Kevin Feige. Hij is de grote baas van de Marvel Studios en weet dus precies wat er allemaal op de planning staat. Helaas wil hij dat nog niet met ons delen. Tijdens een persconferentie rondom Spider-Man: Far From Home werd de grote baas gevraagd hoe het zit met Millie Bobby Brown. Daar wilde hij helaas niet op ingaan. Feige wil zich eerst focussen op het afronden van de huidige fase.

Wie The Eternals zijn, lees je hier.

Tegen ComicBook.com zei hij: “Both good actors that would be fun to see in the MCU, But nothing specific, or nothing to talk about. “We’re still, as I’ve said for the better part of a year or two, we’re waiting for Far from Home to come out before we talk about what’s next, officially. We’re almost there,” aldus Kevin Feige.

The Eternals en Shang-Chi

Hij heeft het over “both actors” omdat er ook gevraagd werd hoe het zit met Donnie Yen. Hij zou namelijk Shang-Chi moeten gaan spelen. Yen kennen we nu vooral van zijn optreden als Chirrut in Rogue One: A Star Wars Story. Shang-Chi is één van de Marvel karakters die in de toekomst zijn eigen film gaat krijgen. Er wordt al gewerkt aan een script en Daniel Cretton is aangesteld als regisseur. Verder weten we nog weinig, maar Donnie Yen lijkt een zeer geschikte kandidaat.

Donnie Yen in Rogue One: A Star Wars Story:

Rogue One: A Star Wars Story – Clip: “Chirrut Fights Stormtroopers”

Chirrut schakelt alleen een hele groep Stormtroopers uit. ABONNEER: http://bit.ly/YouTubeStarWarsNL Volg Star Wars: Facebook ► http://facebook.com/StarWarsNL Twitter ► http://twitter.com/StarWarsNL YouTube ► http://youtube.com/StarWarsNED Lucasfilm presenteert “Rogue One: A Star Wars Story”, het eerste deel in een nieuwe serie van een op zichzelf staande Star Wars reeks.

Spider-Man: Far From Home en Stranger Things

Het gaat dus nog wel even duren voordat we kunnen genieten van The Eternals en Shang-Chi, maar wees niet getreurd. Fans van het superhelden genre hoeven zich zeker niet te vervelen. Zo verschijnt volgende week Spider-Man: Far From Home en de eerste reviews zijn, zoals je hier kunt lezen, unaniem enthousiast. Ook voor Stranger Things-fans is het een mooie tijd, want het derde seizoen verschijnt volgende maand op Netflix.

Complex

Reageer op artikel:
Netflix-ster sluit mogelijk aan bij Marvel project met ongekende cast
Sluiten