Breakfast, Lunch & Dinner: Netflix onthult culinaire wereldreis vol beroemdheden

Van net iets te Amerikaanse kookcompetities tot culinaire reisdocumentaires; fans van televisieprogramma’s over eten komen niet tekort op Netflix. Wij zijn vooral fan van Ugly Delicious en Chef Show, twee laagdrempelige programma’s waarbij de passie voor koken er vanaf spat. Nu is David Chang terug voor een nieuwe culinaire wereldreis.

David Chang is terug

In Ugly Delicious reist chef David Chang de wereld rond, op zoek naar streetfood. Het mag er allemaal een beetje smerig uit zien, zolang het in de mond maar voor een unieke smaaksensatie zorgt. In Chef Show, een kookprogramma van Jon Favreau, was hij ook een aflevering te gast. Het concept van die show is nog simpeler: Lion King regisseur Favreau gaat met vrienden koken. Punt.

Dat programma lijkt meer op een YouTube-kanaal dan op een volledige Netflix-productie. Dat zorgt voor een aanstekelijke intimiteit en enthousiasme. Vanaf 23 oktober gaat David Chang weer op je beeldscherm op pad voor een nieuwe Netflix Original: Breakfast, Lunch & Diner.

🍕Lees ook: Onze favoriete kookshow op Netflix is terug (en beter dan ooit)

Breakfast, Lunch & Diner

De wereldberoemde chef reist weer de wereld rond, dit keer met celebrities als Seth Rogen, Kate McKinnon, Lena Waithe en Chrissy Teigen. Over de hele wereld belanden ze op de meest exotische plekken, telkens weer op zoek naar een nieuw stukje cultuur. In elk land zijn er weer andere eetgewoontes, en Chang wil ze allemaal leren kennen.

Zoals de titel al doet vermoeden beperkt hij zich dit keer niet tot een bepaald soort eten. Ontbijten met locals is in deze nieuwe Netflix Original een net zo bijzondere ervaring als een diner in een prestigieus restaurant. Een eerste trailer laat zie n wat voor bijzondere situaties dat oplevert.

23 oktober op Netflix

Waar Chang als chef een hoop gewend is, geldt dat immers niet altijd voor de beroemdheden die hij op sleeptouw neemt. De vier afleveringen komen op 23 oktober naar Netflix.

Travel the World With David Chang | Breakfast, Lunch & Dinner Trailer | Netflix

Chef David Chang is taking his insatiable curiosity about food, culture and identity on the road, with A-list stars along for the ride. In Breakfast, Lunch & Dinner, David travels around the world with Seth Rogen, Chrissy Teigen, Lena Waithe and Kate McKinnon as they dive into different cultures, eat new food and share new experiences.

Reageer op artikel:
Breakfast, Lunch & Dinner: Netflix onthult culinaire wereldreis vol beroemdheden
Sluiten