Netflix kondigt het en zesde en laatste seizoen van Lucifer aan

Op 8 juni 2019 schreven we een artikel met de titel: ‘Netflix kondigt het en vijfde en laatste seizoen van Lucifer aan’. Sorry daarvoor, want dat klopt niet. Netflix heeft namelijk zojuist bevestigd dat er toch nog een zesde seizoen gaat komen. Maar daarna is het echt voorbij.

Netflix maakte het grote nieuws bekend via hun social media kanalen. Ook de Nederlandstalige Facebook en Instagram pagina deelden dit heuglijke nieuws. Daarbij vermeld de streamingdienst duidelijk dat het hierna echt klaar is: Vooruit dan, ook wij kunnen Lucifer niet weerstaan. Er komt een seizoen 6! Het aller aller aller aller aller ALLERLAATSTE seizoen is binnenkort te zien op Netflix. ?

Nog meer Lucifer

Lucifer wordt weer tot leven gewekt en dat is niet voor het eerst. Een aantal jaar geleden besloot Fox namelijk al om de serie de nek om te draaien. Na drie seizoen had het Amerikaanse televisienetwerk er genoeg van. Dit tot groot verdriet van de vele fans. Gelukkig was daar Netflix om Lucifer nieuw leven in te blazen.

Vervolgens verscheen er een vierde seizoen en werd het vijfde seizoen aangekondigd. Daar zou het ook bij gaan blijven, maar ook Netflix kon de cijfers niet weerstaan. Het vierde seizoen van Lucifer werd massaal gebinged en fans smeekten om nog meer seizoenen. Deze gebeden worden nu verhoord door Netflix, want het zesde seizoen gaat er ook nog komen.

Lucifer seizoen 5 op Netflix

Maar laten we niet te ver op de zaken vooruitlopen. Het vijfde seizoen moet namelijk nog verschijnen. Gelukkig wordt het geduld van Lucifer-fans niet lang meer op de proef gesteld. Vanaf 21 augustus verschijnt het eerste deel van het vijfde seizoen namelijk op Netflix.

Netflix series om de tijd te doden

Kun je niet wachten op het vijfde seizoen van Lucifer en zoek je nog iets om in de tussentijd te kijken? Dan kunnen we je deze briljante animatieserie voor volwassenen zeker aanraden. Kijk je liever naar een serie met echte acteurs? Check dan deze 5 ‘onbekende’ Netflix Original series met een 100% score op Rotten Tomatoes.

Reageer op artikel:
Netflix kondigt het en zesde en laatste seizoen van Lucifer aan
Sluiten