Netflix kondigt het en vijfde en laatste seizoen van Lucifer aan

Of Jezus Christus direct terugkeert op aarde is nog even de vraag, maar wat de makers van de Netflix serie Lucifer betreft, is het met de aankomende release van het vijfde seizoen echt afgelopen. Na drie seizoen bij Fox en twee seizoenen bij Netflix valt het doek voor de populaire serie.

Gebaseerd op het DC Comics-personage Lucifer, heeft Tom Ellis de gevallen engel vorm gegeven. Hij heeft zijn troon verlaten en is gaan samenwerken met de agenten van de LAPD om zoveel mogelijk criminelen uit de weg te ruimen. Het is dus de laatste keer dat we kunnen genieten van Ellis en zijn collega acteurs Lauren German, Lesley-Ann Brandt, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside en Rachael Harris.

Lucifer is Netflix dankbaar

“We zijn Netflix ongelooflijk dankbaar, omdat we onze show vorig seizoen opnieuw konden maken en omdat we het verhaal van Lucifer op onze eigen manier konden afronden” aldus showrunners Joe Henderson en Ildy Modrovich in een statement. “Het allerbelangrijkste is dat we de fans willen bedanken voor hun ongelooflijke passie en steun. Goed nieuws voor hen: het beste moet nog komen.”

De streamingdienst voegt er zelf aan toe dat ze blij zijn met het succes van de serie. “We zijn blij dat fans van Lucifer over de hele wereld deze serie hebben omarmd. We kijken nu al uit naar het afsluitende seizoen en hopen dat de serie de afsluiting krijgt die het verdiend.”

Gillis gaat uit zijn dak op Twitter

Het Twitter-account van de serie liet al een extreem vrolijke Gillis zien die het einde aankondigde. “Dankzij de fans van Lucifer komt het verhaal ten einde zoals het zou moeten. Het vijfde en laatste seizoen komt naar Netflix.”

Lucifer on Twitter

thanks to the lucifans, #lucifer’s story will come to an end the way it should: the fifth and final season is coming to @netflix. https://t.co/EvknS5AVHK

Reageer op artikel:
Netflix kondigt het en vijfde en laatste seizoen van Lucifer aan
Sluiten