Noah Korevaar
Noah Korevaar Netflix 9 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Netflix dropt nieuwe trailer voor sci-fi pareltje Lost in Space seizoen 2

Lost in Space is echt een ondergewaardeerde Netflix Original. Het eerste seizoen van de reboot van een science-fiction klassieker maakte indruk, en op 24 december komt het tweede seizoen al uit!

Lost in Space seizoen 2

Netflix viert dat feit met een kersverse trailer. De serie is een reboot van de gelijknamige serie uit de jaren zestig van de vorige eeuw. Lost in Space speelt zich dertig jaar in de toekomst af, waar de kolonisatie van de ruimte heel normaal is.

De Robinson familie behoort tot het selecte groepje dat op pad wordt gestuurd om op een andere planeet te leven. Iemand moet immers de eerste stap zetten, het proefkonijn zijn. Wanneer ze op weg zijn naar hun bestemming gaat echter alles mis en strandt het gezin.

Ze moeten zien te overleven op een onbekende planeet, in een gevaarlijke omgeving, lichtjaren van hun daadwerkelijke bestemming. Toby Stephens (Black Sails, Die Another Day) en Molly Parker (House of Cards) spelen de vader en moeder van de Robinsons. Ze worstelen met hun eigen relatie terwijl ze hun kinderen moeten beschermen.

Taylor Russel speelt de zelfverzekerde Judy, de oudste van de drie kinderen. Mina Sundwall speelt de slimme Penny en Max Jenkins is de nieuwsgierige Will Robinson, de jongste van het gezin. Dat weerhoudt hem er echter niet van om bevriend te raken met een mysterieuze alien.

Lost in Space seizoen 2
Bron: Netflix

24 december op Netflix

Verder gaan we niks spoilen, want nog lang niet iedereen heeft überhaupt het eerste seizoen gecheckt. Gelukkig heb je nog even, gezien Lost in Space seizoen 2 pas op 24 december naar Netflix komt. De show wordt overigens gerund door Zack Estrin, de showrunner achter Prison Break. Verwacht geen Oscar-materiaal, maar Lost in Space heeft met de unieke familie-twist een verfrissend recept voor een science-fiction verhaal te pakken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix dropt nieuwe trailer voor sci-fi pareltje Lost in Space seizoen 2
Sluiten